Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Βόμβα» Κούγια για Πισπιρίγκου: «Αστυνομικοί τη σάπισαν στο ξύλο»


Ότι ξυλοκοπήθηκε από την Αστυνομία η Ρούλα Πισπιρίγκου ώστε να ομολογήσει τη δολοφονία των τριών παιδιών της, ισχυρίζεται ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας σε σταθμό της Πάτρας έκανε για πρώτη φορά λόγο για ξυλοδαρμό της κατηγορούμενης κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της από την Αστυνομία. Όπως επισήμανε όμως η ίδια και η οικογένειά της, δεν είχαν την εμπειρία ώστε να το καταγγείλουν.

Ο Αλέξης Κούγιας, λέει συγκεκριμένα: «Δεν είμαι εξομολογητής των κατηγορουμένων. Δεν αναλαμβάνω μια υπόθεση όταν κάποιος μου λέει ότι είμαι αθώος. Διαβάζω μια υπόθεση και βλέπω αν υπάρχουν πιθανότητες. Έχω αναλάβει υποθέσεις που ουρλιάζουν ότι είναι αθώοι.

Δεν τους ρώτησα ποτέ εγώ. Εγώ βλέπω τα στοιχεία. Δεν ρώτησα ποτέ κανέναν αν είναι αθώος ή ένοχος. Βλέπω με τα στοιχεία που θα δει ο δικαστής τι θα κάνει. Έχω βάλει κατηγορούμενους να ομολογήσουν.

 

Έφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η Πισπιρίγκου την πρώτη φορά. Την σαπίσανε στο ξύλο για να ομολογήσει. Αν δείτε φωτογραφίες... Όταν είσαι αθώος δεν ομολογείς. Όταν σου λέω έφαγε πολύ ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε ακόμα: «Η υπόθεση αυτή είναι μία δικογραφία η οποία κατασκευάστηκε ως «σενάριο» στο Τμήμα Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής και στη συνέχεια αυτό το σενάριο φτιάχτηκε μετά από την παρουσία ορισμένων τύπων στην τηλεόραση, όπως του γνωστού ιατροδικαστή (εννοεί τον Γρηγόρη Λέων) ο οποίος ούτε σακάκι δεν προλάβαινε να αλλάξει και έβγαινε σε όλα τα κανάλια πρωί μεσημέρι βράδυ, προφανώς αποσκοπώντας σε πολιτική καριέρα. Φτιάχτηκε λοιπόν ένα κλίμα.

Και στη συνέχεια συμπληρώθηκε το σενάριο και έκανε το λάθος ο κ. Τσιάρας με τις γνωμοδοτήσεις αυτού του ανθρώπου που είναι στέλεχος της ΝΔ και άρχισε να συμπληρώνει. Στη συνέχεια ήρθαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας και έφτιαξαν μία έκθεση ιδεών, και αγνόησαν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των ατόμων που τις είχαν κάνει όπως η κυρία Τσιόλα στην Πάτρα και στο τέλος έφεραν και έναν απλό γιατρό από τη Θεσσαλονίκη να πιστοποιήσει ένα πρόβλημα στην καρδιά. Με όλα αυτά που σας ανέφερα είναι προφανές ότι θέλω να δω την δικογραφία περαιτέρω γιατί μου λείπουν στοιχεία. Θα ζητήσω ένα μήνα προθεσμία».

Υπενθυμίζεται οτι η κατηγορούμενη ήδη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έλαβε κλήση ώστε να απολογηθεί και για τα άλλα δύο παιδιά της, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.





Πηγή: www.real.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια