Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απέκτησε υπηρεσιακό γιατρό η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών


Επανέναρξη λειτουργίας του υπηρεσιακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Την Πέμπτη 09/06/2022, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡEΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, πραγματοποιήσαν συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού/ Α.Ε.Α., Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ, προκειμένου να του μεταφερθεί το αίτημα των συναδέλφων-μελών μας για επαναλειτουργία του υπηρεσιακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

 

 

Ο κύριος Υποστράτηγος είχε επιδείξει κατανόηση και διάθεση για επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, αναφέροντάς μας πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μεριμνήσει για την επαναλειτουργία του.

 

Πράγματι, με την υπ’ αριθμ. 1971/22/207147 από 06/10/2022 Διαταγή, έκανε πράξη τα λεγόμενά του, με την επανέναρξη της λειτουργίας του Ιατρείου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», του οποίου δυστυχώς, τα τελευταία δύο (2) χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19, είχε διακοπεί η λειτουργία.


Τον ευχαριστούμε θερμά, καθώς το συγκεκριμένο Iατρείο εξυπηρετούσε και θα εξυπηρετεί εκ νέου πληθώρα συναδέλφων των ιδιαίτερα απομακρυσμένων Υπηρεσιών που βρίσκονται στα Μεσόγεια, αλλά και μεγάλο αριθμό απόστρατων συναδέλφων που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

 

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στεκόμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους μας, αγωνιζόμενοι τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας στην Υπηρεσία τους, όσο και για την ποιότητα στη ζωή τους.

 

 

Για το Δ.Σ.

                         -Ο-                                                                                 -Ο-

                   Πρόεδρος                                                                   Γενικός Γραμματέας

 ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                          ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια