Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. επισκέφθηκε το Αστυνομικό Πρατήριο


Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»


Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΑΣ.Υ.Α. αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Χύτα Κωνσταντίνο, Ειδικό Γραμματέα Τύπου & Μ.Μ.Ε. – Υπεύθυνο έκδοσης εφημερίδας Φούκα Θεόδωρο, αναπληρωτή Οργανωτικό Γραμματέα Κρόκο Ιωάννη και τον Αντιπρόσωπο Ταρσούνα Παντελή, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Πρατηρίου (Λ. Συγγρού 288 & Μυκηνών, Αθήνα), συνομίλησαν με την κα Διοικητή Α/Α’ κα Κουτρουμπή Αιμιλία και ομολογουμένως έμειναν έκπληκτοι τόσο από την οργάνωση και τους χώρους, όσο και από τις τιμές. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη μας να στηρίξουν το Αστυνομικό Πρατήριο . Μια επίσκεψη θα τους πείσει.

Λίγα λόγια για το Αστυνομικό Πρατήριο:

Το Αστυνομικό Πρατήριο είναι ένας θεσμός που έχει τις ρίζες του στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και κύριος ρόλος του είναι να στέκεται έμπρακτα και διαχρονικά, δίπλα στον Αστυνομικό και την οικογένειά του.

Ο πρώτος πυλώνας αυτής της έμπρακτης στήριξης είναι η κατά το δυνατό πληρέστερη κάλυψη των σύγχρονων καταναλωτικών αναγκών των συναδέλφων, παρέχοντάς τους ποιοτικά προϊόντα και διασφαλίζοντας πλεονεκτικές τιμές γι’ αυτούς, καλύπτοντας παράλληλα μια μεγάλη γκάμα ειδών.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι ο ανθρωπιστικός χαρακτήρας του Αστυνομικού Πρατηρίου ο οποίος πραγματώνεται μέσα από το γεγονός ότι ο θεσμός αυτός αποτελεί βασικό χρηματοδότη ιδρυμάτων όπως το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας που στηρίζει οικονομικά τους αναξιοπαθούντες συναδέλφους και τις οικογένειές τους, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Στον Β’ όροφο του Αστυνομικού Πρατηρίου, όπου λειτουργεί ένα shop in shop πολυκατάστημα, μπορεί κανείς να βρει, αστυνομικά και στρατιωτικά είδη, ανδρική και γυναικεία ένδυση και υπόδηση, γυναικεία αξεσουάρ και κοσμήματα, είδη ταξιδίου, λευκά είδη, αθλητικά είδη σε μεγάλη ποικιλία που καλύπτουν ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, εσώρουχα, κάλτσες, πυτζάμες, τσάντες και είδη δώρων καθώς και είδη διακόσμησης οικίας.

Στον Α’ όροφο του Αστυνομικού Πρατηρίου λειτουργεί ένα πλήρως ανακαινισμένο super market με ποιοτικά προϊόντα σε πολύ πλεονεκτικές τιμές που θα καλύψουν κάθε ανάγκη του αγοραστικού κοινού. Επιπλέον εδώ θα βρει κανείς είδη αυτοκινήτου, μεγάλη ποικιλία σε σχολικά είδη, ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και εργαλεία.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν πραγματοποιηθεί στο Αστυνομικό Πρατήριο τεράστιες και δραστικές αλλαγές οι οποίες συνέβαλλαν καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό του. Η εγκατάσταση συστήματος μηχανογράφησης, η πλήρης ανακαίνιση τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου ορόφου, η ανακαίνιση των χώρων παραλαβής και αποθήκευσης των προϊόντων, καθιστούν πλέον το Αστυνομικό Πρατήριο ένα σύγχρονο, ασφαλή και ευχάριστο χώρο στον οποίο οι συνάδελφοι μπορούν να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους και φυσικά να επωφεληθούν από τις προσφορές και τις πλεονεκτικές τιμές των ποιοτικών προϊόντων που διατίθενται σε αυτό. Με πρωτοστατούσα σε αυτό το εγχείρημα την Διοικητή του Αστυνομικού Πρατηρίου Α/Α’ κα Κουτρουμπή Αιμιλία, αλλά και την καθοριστική συμβολή του συνόλου του προσωπικού του Αστυνομικού Πρατηρίου, ο θεσμός εκσυγχρονίζεται διαρκώς, παρακολουθεί τις εξελίξεις και εναρμονίζεται διαρκώς με τις ανάγκες των συναδέλφων. Οι συνάδελφοι αστυνομικοί έχουν ήδη αγκαλιάσει το εγχείρημα του εκσυγχρονισμού του αστυνομικού πρατηρίου κάτι το οποίο φαίνεται τόσο από την αισθητή αύξηση της επισκεψιμότητας, όσο και από τα θετικά σχόλιά τους.

Όραμα των υπηρετούντων αποτελεί όπως το αστυνομικό πρατήριο να συνεχίσει να αποτελεί ένα φιλικό, καλαίσθητο και ασφαλές περιβάλλον το οποίο θα εκσυγχρονίζεται διαρκώς και θα ανταποκρίνεται πάντα με σεβασμό και κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των συναδέλφων.



Πηγή: easya.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια