Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Ενωσης Αστυνομικών Αιτωλίας για το Τ.Α. Μεσολογγίου


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας συγχαίρει την Διοίκηση και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου για τις μεθοδευμένες επιχειρήσεις που ενήργησαν και οδήγησαν στη σύλληψη ατόμων για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών καθώς και την εξάρθρωση συμμορίας που προέβαινε σε κλοπές καλωδίων. Ειδικότερα:Την 15/10/2022 συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί οι οποίοι είχαν συστήσει συμμορία και από τον Μάιο έως την 14/10/2022 ενεργούσαν κλοπές καλωδίων στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Την 15/10/2022 συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για κατοχή πέντε (5) κιλών ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια τριών δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.

Την 24/10/2022 συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για κατοχή επτάμιση (7,5) κιλών ναρκωτικών ουσιών, διακίνηση και καλλιέργεια τριών δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.

Την 27/10/2022 συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κατοχή δεκαεπτάμιση (17,5) κιλών ναρκωτικών ουσιών, διακίνηση και καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.


Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας που έχουν οι Αστυνομικοί όπου παρά την έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό αποδεικνύουν ότι με το φιλότιμο τους και τιμώντας πάντα τον όρκο που έχουν δώσει είναι πάντα εδώ, δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Δ.Α. Αιτωλίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΕΓΑΣ Χρήστος ΜΠΙΛΑΛΗΣ Μιχαήλ



Πηγή: messolonghivoice.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια