Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο δικαστήριο γλείψιμο, στο νεοναζιστικό συρφετό μαγκιές


Ο Λαγός θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη των εθνικοσοσιαλιστών και μετά από κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου απευθύνεται στους οπαδούς με δεκάλεπτο ηχητικό μήνυμα, για να τους ενημερώσει δήθεν γι’ αυτά που συμβαίνουν στη δίκη και εμείς τα κρύβουμε. Του έχουμε ξαναπεί να μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Τους οπαδούς του τους θεωρεί Χαχόλους και τους ταΐζει σανό, λέγοντας συνέχεια χοντροκομμένα ψέματα, όπως ότι κατατρόπωσε τη Μάγδα Φύσσα, τον Παύλο Σεϊρλή και τον αστυνομικό Ρώτα. Τα λεγόμενά του ότι αυτός και η ομάδα των συνηγόρων υπεράσπισης των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Παππά, Πανταζή, Πατέλη και Γερμενή στρίμωξαν τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Δεν πρόκειται προς το παρόν να σχολιάσουμε τη μπουρδολογία του Λαγού για δήθεν στρίμωγμα των μαρτύρων του κατηγορητήριου, αλλά θα παρουσιάζουμε συγκεντρωτικά τα ψέματά του. Ο συνήγορός του Γιάννης Ζωγράφος, που και νομικά γνωρίζει και τη δικογραφία και την απόφαση 2644/2020, δεν τον ενημερώνει άραγε ή ο Λαγός είναι ανίκανος να εντρυφήσει στη δικογραφία και την απόφαση; Οσο μιλάει και κομπορημονεί με ψέματα και μπούρδες τόσο επιβαρύνει τη θέση του, όχι μόνο ποινικά αλλά και πολιτικά.

Στην «ενημέρωση» για τα συμβάντα στη συνεδρίαση της 17ης Οκτώβρη του 2022, ο νεοναζιστής Λαγός αποσιώπησε την παρέμβαση-κωλοτούμπα του συνηγόρου του Κ. Πλεύρη, που δήλωσε ότι δεν είναι νεοναζιστής αλλά… «έλληνας εθνικιστής» και πως ο Λαγός έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Την αποσιώπησε, μολονότι ήταν ο Λαγός αυτός που υποχρέωσε τον πατριάρχη του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού Κ. Πλεύρη να κάνει την κωλοτούμπα και για τους δυο τους. Γι’ αυτό λέμε ότι ο Λαγός θεωρεί τους ελάχιστους οπαδούς του, επίσης νεοναζιστές, Χαχόλους.

Εκτιμούμε ότι ο Λαγός απέλυσε για δεύτερη φορά τον γκαφατζή Κ. Πλεύρη. Την πρώτη φορά τον είχε απολύσει τον Φλεβάρη του 2022 για τη γκάφα του να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισής του στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, χωρίς να έχουν περάσει δύο μήνες από την απόρριψη της προηγούμενης αίτησής του. Τότε, μάλιστα, τον είχε καταγγείλει ότι τον πούλησε! Είναι θέμα χρόνου πότε θα ανακοινώσει τη δεύτερη απόλυση. Τελευταία εκθειάζει τη συγκεκριμένη ομάδα συνηγόρων, γιατί προφανώς ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Πλεύρη.

Στις 17 Οκτώβρη, ο Πλεύρης έκανε την κωλοτούμπα και για τους δυο τους. Την προηγούμενη ημέρα, όμως, στις 16 Οκτώβρη, ο συνήγορός του Γιάννης Ζωγράφος συμμετείχε σε διαδικτυακή εκπομπή με τον βαρύγδουπο τίτλο «Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα», που παρουσιάζουν τα γκεσέμια του σκληροπυρηνικού εθνικοσοσιαλιστή Περίανδρου, Χάρης και Γιώργος (πρόκειται για τους τύπους που χασκογελούσαν ειρωνικά την ημέρα που κατέθετε στο δικαστήριο η Μάγδα Φύσσα).

Οι δύο αυτοί παντεταρισμένοι εθνικοσοσιαλιστικές παρακολούθησαν μερικές συνεδριάσεις του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, στο πλαίσιο της προσέγγισης του Λαγού από τον Περίανδρο. Η συγκεκριμένη στάση του Λαγού είναι μια ακόμη εκδήλωση της γκεμπελίστικης διγλωσσίας του.

Ακόμη πιο χαρακτηριστικοί είναι, όμως, οι προκλητικοί χαρακτηρισμοί του Λαγού για το δικαστήριο, που τους περιέλαβε στην προς Χαχόλους «ενημέρωση» για τη συνεδρίαση του δικαστηρίου στις 17 Οκτώβρη:

«Βλέπουμε μια έδρα σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η εισαγγελέας της έδρας το μόνο που δεν έχει φορέσει κονκάρδα “δεν είναι αθώοι“ και να πάρει μέρος σε τίποτα συλλαλητήρια εναντίον μας. Είναι αηδιαστική η περίπτωση… Είναι πραγματικά μια έδρα αξιοθρήνητη η οποία έχει λάβει τις αποφάσεις της. Δεν μπορεί να μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρα. Αυτό δεν είναι δικαστήριο, είναι εκτελεστικό απόσπασμα»!

Ο νεοναζιστής Λαγός, ένα θρασίμι που εγκληματούσε σε βάρος του ελληνικού λαού στηριζόμενος στις πλάτες του δικαστικού και αστυνομικού μηχανισμού, δεν έχει τα «πνευμόνια» να τα πει αυτά μέσα στο δικαστήριο.






Πηγή: eksegersi.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια