Ticker

6/recent/ticker-posts

Ανδρέας Κονδύλης: “Δέχομαι απειλές από μπράβους της νύχτας – Ο ένας είναι εν ενεργεία αστυνομικός”


Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προέβη στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Αλίμου. Μπράβοι της νύχτας, ανάμεσά τους και εν ενεργεία αστυνομικός εκτοξεύουν απειλές σε βάρος του. Ο Ανδρέας Κονδύλης έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη όπου έχει καταθέσει στοιχεία. Οι απειλές ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο όταν προέκυψε το πρόβλημα με την ηχορύπανση που προκαλούν τα νυχτερινά κέντρα της παραλίας. Δείτε αναλυτικά τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος:


“Προσέφυγα πριν από λίγες ημέρες στη δικαιοσύνη καταθέτοντας στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή μου αναφορικά με μπράβους της νύχτας οι οποίοι εργάζονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της παραλιακής ζώνης και εκτοξεύουν απειλές, ύβρεις και χυδαιότητες σε βάρος του δημάρχου Αλίμου, σε βάρος προσωπικά εμού. Λένε μεταξύ άλλων ότι θα μου δώσουν ένα γερό μάθημα, θα μάθω τι σημαίνει να τα βάζω με τον τάδε, το αφεντικό τους δηλαδή κλπ. Αυτό αφορά ένα συγκεκριμένο κατάστημα και έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, από τότε που πήραμε τα μέτρα για την ηχορύπανση.Θέλω λοιπόν και δημόσια από εδώ να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς τους κυρίους και στα αφεντικά τους. Δεν τους φοβάμαι, είμαι εδώ και ας κοπιάσουν, αν νομίζουν, τους περιμένω. Μάλιστα ένας από τους μπράβους φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός που εργάζεται ταυτόχρονα και στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα. Επίσης άνθρωπος από την ιδιοκτησία του καταστήματος, φέρεται να σχετίζεται με πρόσωπο που πρόσφατα συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο για εμπόριο ναρκωτικών. Βρέθηκαν στοιχεία που τον συνδέουν με τον έμπορο. Επειδή όλα αυτά ξέρετε, μυρίζουν πολύ νύχτα και στον Άλιμο έχουμε μία αλλεργία με την νύχτα και ειδικά όσο αφορά την παραλία, στέλνω ένα ακόμη μήνυμα: Όποιος επιχειρήσει ή επιχειρεί να εγκαταστήσει καθεστώς νύχτας και υποκόσμου στην παραλία του Αλίμου, θα τον αναγκάσουμε να φύγει τρέχοντας. Νονούς και Εσκομπάρ στην παραλία μας δεν θέλουμε και ούτε σηκώνουμε. Είναι μία υποχρέωση που την έχουμε εμείς ως δημοτική αρχή απέναντι στην κοινωνία και όλοι μαζί δημοτική αρχή και κοινωνία απέναντι στα παιδιά μας. Η παραλία μας να είναι καθαρή και να μείνει καθαρή. Αρκούμαι σε αυτά αν χρειαστεί θα επανέλθω με ονόματα και περισσότερα στοιχεία.”


Με αφορμή τις καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, για τις απειλές που δέχεται από μπράβους της νύχτας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου εκφράζει την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη τόσο τη δική του, όσο και των Δημάρχων της χώρας, στο πρόσωπο του Δημάρχου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:
“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, θέλω να εκφράσω την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη τόσο τη δική μου, όσο και των Δημάρχων της χώρας, στο πρόσωπο του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου του, πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα συμφέροντα των οποίων θίγονται από την προσπάθεια του συναδέλφου μας να θέσει κανόνες στη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων στα όρια της παραλιακής ζώνης της πόλης του, με στόχο να προστατεύσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών του.

Ζητώ από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης, στα οποία ήδη προσέφυγε ο συνάδελφος δήμαρχος, να εξετάσουν άμεσα τις καταγγελίες του, ενώ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η Αστυνομία οφείλουν να τον προστατεύσουν από αυτούς που τον απειλούν, ιδιαίτερα εφόσον στα πρόσωπα αυτά καταγγέλλεται από τον ίδιο πως εμπλέκεται και άτομο που υπηρετεί στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ

Με τη δημόσια στήριξή μας στον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, στέλνουμε το ξεκάθαρο μήνυμα πως η Αυτοδιοίκηση ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται.”


Πηγή: notia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια