Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιτέθηκε και χαράκωσε δύο αστυνομικούς στο λαιμό μέσα σε περιπολικό

Ο προσαχθείς έσπασε το διαχωριστικό πλέξιγκλας και τραυμάτισε τους δύο αστυνομικούς στο λαιμό. Οι αστυνομικοί παρέμειναν ψύχραιμοι, κατέβηκαν από το όχημα και ακινητοποίησαν τον δράστη της επίθεσης







Θύματα επίθεσης μέσα στο περιπολικό έπεσαν δύο αστυνομικοί το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, από έναν αλλοδαπό, τον οποίο είχαν προσαγάγει και τον μετέφεραν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στα έγγραφα παραμονής του αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι τα χαρτιά που είχε στη διάθεσή του δεν δικαιολογούσαν την παραμονή του στην Ελλάδα, και αποφάσισαν να τον προσαγάγουν.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το MEGA, τον επιβίβασαν σε όχημα και ξεκίνησαν για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, αλλά ο προσαχθείς έσπασε το διαχωριστικό πλέξιγκλας και τραυμάτισε τους δύο αστυνομικούς στον λαιμό. Πιθανότατα, χρησιμοποίησε τα θραύσματα από το διαχωριστικό.



Οι αστυνομικοί παρέμειναν ψύχραιμοι, κατέβηκαν από το όχημα και ακινητοποίησαν τον δράστη της επίθεσης. Στους δυο αστυνομικούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: www.makthes.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια