Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε αστυνομικός στη Νέα Φιλαδέλφεια






Ένας αστυνομικός φέρεται να τραυματίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.



Η αστυνομία εμφανίζεται να έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει το πλήθος που είχε μαζευτεί στο άλσος, από όπου θα έφθανε η αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά στην ένταση τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε πέτρες κι άλλα αντικείμενα από περίπου 50 οπαδούς κοντά στο άλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού.



Πηγή: www.thestival.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή ο πρόεδρος ήταν αγκαλίτσα με πρώην πρωθυπουργό στα εγκαίνια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να λέτε την αλήθεια. Και χθες τα γελοία μέτρα ασφαλείας κατέρευσαν ως χάρτινος πύργος. Τα ΜΑΤ κάνανε χρήση δακρυγόνων για να διώξουν τα ορκ που έβγαιναν από το άλσος. Η χρήση δακρυγόνων επηρέασε το υπόλοιπο πλήθος εξωτερικά που πίεσε ασφυκτικά να κινηθεί μακριά από τα συμβάντα. Συνάμα εξαγριώθηκε και κινήθηκε με ρίψη πετρών κατά του αστυνομικού προσωπικού που έκανε ελέγχους στις θύρες με αποτέλεσμα να πέσει το κυνηγητό της αλεπούς. Μπροστά οι αστυνομικοί πανικόβλητοι να βρουν την μπούκα στην θύρα 38 και πίσω τα ορκ να πετάνε ότι υπήρχε. Μιλάμε για κωμωδία εφάμιλλη του Μπένι Χιλ. Και ας συλλογιστούν κάποιοι ότι χθες η ΑΕΚ κέρδισε. Τι θα γίνει άραγε αν χάσει;