Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Χαιρέτησε ξανά ναζιστικά στο δικαστήριο – “Πιστεύουμε στον Μεταξά”

Επιμένει να προκαλεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής


Προκλητικός παραμένει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος παρά τις αντιδράσεις, τη Δευτέρα (17/10) δεν δίστασε να χαιρετήσει ξανά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Μία βδομάδα περίπου μετά το τελευταίο “χτύπημά” του συνηγόρου του Γιάννη Λαγού, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εθεάθη στην αίθουσα του Εφετείου να χαιρετά ναζιστικά με το χέρι τεντωμένο, ενώ με το άλλο να κρατά ένα βιβλίο για τον Ιωάννη Μεταξά.

“Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι [σηκώνει το χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό]” είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.



Υπενθυμίζεται πως λόγω της “θύελλας” αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η προηγούμενη αντίστοιχη κίνησή του, είχε αναγκαστεί ο γιος του και υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης να τοποθετηθεί.



“Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του που η δημοκρατία του επιτρέπει να έχει. Εδώ έχουν γίνει δύο τρομακτικά ατοπήματα για τα οποία εγώ ανατρίχιασα. Το πρώτο είναι ότι ο χαιρετισμός γίνεται μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου. Και το δεύτερο που με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα, είναι ότι χαιρετισμός γίνεται μπροστά σε μια μητέρα, στη Μάγδα Φύσσα, δηλαδή σε μια γυναίκα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν ναζί” είχε πει ο Θάνος Πλεύρης, προσθέτοντας: “Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι αποκτήνωση“.

Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια