Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Α/ΓΕΕΘΑ από την Χίο: «Κολύμπι θα χρειαστούν αυτοί που θα έρθουν για να φύγουν, όχι εμείς»


 

Στη Χίο, τις Οινούσσες, την Παναγιά και τα Ψαρρά βρέθηκε, σήμερα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρει ότι επισκέφθηκε το στρατηγείο της 96 ΑΔΤΕ που εδρεύει στην Χίο, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή της από τον διοικητή της, ταξίαρχο Εμμανουήλ Χατζή, παρουσία του διοικητή της ΑΣΔΕΝ, αντιστράτηγου Δημήτριου Χούπη.

Σε ομιλία του στο προσωπικό στο στρατόπεδο «Λοχαγού Μαρμαρινού Μιχάηλ» έδωσε εντολές και κατευθύνσεις «για συνεχή επαγρύπνηση, με την προτροπή να συνεχίσει να εκτελεί την αποστολή του με την ίδια αφοσίωση στο καθήκον».

Οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι!», δήλωσε κατηγορηματικά ο Α/ΓΕΕΘΑ, ενώ έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία, που απειλεί ότι «θα έρθει ξαφνικά ένα βράδυ», λέγοντας «Κολύμπι θα χρειαστούν αυτοί που έρχονται, για να φύγουν και όχι εμείς. Εμείς δεν θα πάμε πουθενά». 

 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε στο λιμάνι της Χίου με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του παράκτιου περιπολικού «Κελευστής Στάμου», όπως και το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος / Ελληνικής Ακτοφυλακής «που καθημερινά και υπό αντίξοες συνθήκες σώζει ζωές, τηρώντας την τάξη και την ασφάλεια στις ελληνικές θάλασσες», όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

«Στο αεροδρόμιο Χίου», πρόσθεσε, «συναντήθηκα με το προσωπικό του παντός καιρού και πάντα έτοιμου για τις πιο δύσκολες αποστολές ελικοπτέρου Super Puma».

Στη συνέχεια, υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «επισκέφθηκα τους αμφίβιους Commandos του 3ου ΕΤΕΘ και τους άγρυπνους φρουρούς των επιτηρητικών φυλακίων «Παναγιάς» και «Ψαρρών», εκεί που η ταχεία αντίδραση συνδυάζεται με την άγρυπνη φρούρηση, εκεί που η σκληρή εκπαίδευση στηρίζει την εγρήγορση και την αποτροπή».

«Η αφοσίωσή όλων τους στο καθήκον και η αποφασιστικότητά τους εγγυώνται την ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και την τιμή της πατρίδας, και για αυτό η ελληνική κοινωνία μπορεί να είναι ήσυχη» συνέχισε.

«Συναντήθηκα επίσης με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή, τον δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, τον δήμαρχο Οινουσσών Γεώργιο Δανιήλ και τον δήμαρχο Ψαρρών Κώστα Βρατσάνο, με τους οποίους συζητήσαμε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην διαρκή και αγαστή συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων με τις τοπικές αρχές» κατέληξε στην ανάρτησή του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Πηγή:www.real.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια