Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν ενημέρωση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Κολωνό



Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αποκάλυψη στοιχείων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.





Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αποκάλυψη στοιχείων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή στελέχους του, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης, κύκλοι του υπουργείου διευκρινίζουν ότι ο Υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.





ΣΥΡΙΖΑ: Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη στην υπόθεση του Κολωνού

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι “αποκαλύψεων” και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης». Υπογραμμίζει ότι «προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων» ξεκαθαρίζει το εξής: «μετά από επίσημη επικοινωνία με το ΥΠΡΟΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι «από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο» και πως «οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».
Πηγή: www.ertnews.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια