Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαραθώνιες οι απολογίες των Ειδικών Φρουρών - Νέα επίθεση Κούγια σε Μπαλάσκα


Οι δύο Ειδικοί Φρουροί αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν.

Έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του έχει διαταχθεί ΕΔΕ. 

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσώπησε έναν εκ των Ειδικών Φρουρών έκανε λόγο στις δηλώσεις του στου δημοσιογράφους για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης για την υπόθεση και προσέθεσε ότι ''κάποιοι εμφανιζόμενοι επαγγελματίες συνδικαλιστές της αστυνομίας πρόλαβαν και έβγαλαν και δικαστικές αποφάσεις, ειδικά για έναν ανεκδιήγητο τύπο, έναν Μπαλάσκα ο οποίος δεν είναι πια συνδικαλιστής, ο οποίος εμφανίστηκε, είπε ''ντρέπομαι για τους συναδέλφους μου, η υπόθεση είναι δεμένη'' σας λέω ότι αυτός πραγματικά δεν έχει ιδέα σε καμμία από τις υποθέσεις για τις οποίες εμφανίζεται, δεν έχει ιδέα. Ένας απλός αστυνομικός της Άμεσης Δράσης είναι και δεν ξέρω αν κάνει και υπηρεσίες. 

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Ζορμπάς που ανέλαβε τον δεύτερο Ειδικό Φρουρό δήλωσε για την νεαρή που έκανε την καταγγελία ''έδωσε τρεις καταθέσεις με τις οποίες περιπλέκει τα πράγματα και δεν φαίνεται από κανένα στοιχέιο της δικογραφίας ότι έχει γίνει κάποιος βιασμός εναντίον της.''








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια