Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται γαϊδουροκαλόκαιρο του Αγίου Δημητρίου







Νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, τονίζοντας πώς μέχρι και τις αρχές του Νοεμβρίου δεν αναμένεται να δούμε βροχές στην Ελλάδα, όμως θα έχουμε θερμοκρασιακές αλλαγές.

Αρχικά, το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου ή αλλιώς το «γαϊδουροκαλόκαιρο» όπως λέγεται από πολλούς, αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μάλιστα την Κυριακή οι περιοχές που βρίσκονται μακριά από τη θάλασσα στην ενδοχώρα θα δουν μία απότομη άνοδο της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να δείχνει ακόμη και τους 28 βαθμούς.


Μάλιστα, 29 βαθμούς αναμένεται να δείξει ο υδράργυρος και την Τρίτη στις ίδιες περιοχές. Ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ, ωστόσο, τόνισε πως αυτές οι θερμοκρασίες δεν θα είναι οι ίδιες στις παράκτιες περιοχές ή και τα νησιά.

Από τις 27 με 28 Οκτωβρίου φαίνεται ότι κατεβασιές κρύου αέρα από τα βορειοανατολικά θα ρίξουν αρχικά τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή, ενώ για τη συνέχεια υπάρχει μια διχογνωμία για αν θα έρθει ακόμη περισσότερο κρύο (χωρίς βροχές), κάτι που θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια