Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευρυτανία: Θρίλερ με τον θάνατο αστυνομικού-Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα








Νέο θρίλερ στην Ευρυτανία με τον 42χρονο αστυνομικό που βρέθηκε νεκρός στην «Τρύπα της Τατάρνας» στην Ευρυτανία – Σε αυτοκτονία οφείλεται μάλλον ο θάνατός του

Τραγικό θάνατο είχε ένας 42χρονος αστυνομικός πατέρας ενός μικρού παιδιού, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου από βάθος 65 μέτρων.

Σύμφωνα με το Star, o θάνατος του πιθανώς να μην οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε αυτοκτονία καθώς φέρεται να βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το Star, ο αστυνομικός στο σημείωμα που άφησε φέρεται να εξηγεί ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Τον άτυχο άντρα αναζητούσε η οικογένειά του από το πρωί της Παρασκευής.Η «Τρύπα της Ταρτάνας», όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος αστυνομικό





Ευρυτανία: Είχε πάει στο χωριό του για να μαζέψει ελιές

Ο αξιωματικός της αστυνομίας υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επισκεφθεί το χωριό του στην Ευρυτανία με τη μητέρα του για να μαζέψουν ελιές.

Εχθές το πρωί έφυγε από το σπίτι του, λέγοντας πως πάει να βάλει καύσιμα, όμως δεν επέστρεψε.

Ο άτυχος 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 65 μέτρων μετά από ολονύχτια επιχείρηση των ανδρών της πυροσβεστικής με την συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ.

Οι έρευνες εστιάστηκαν δίπλα στην «Τρύπα της Τατάρνας», αφού εκεί εντοπίστηκε το αυτοκίνητό. Δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο αξιωματικός της αστυνομίας είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Το σημείο όπου έπεσε ο άτυχος αστυνομικός, όπως περιγράφουν οι διασώστες, είναι τόσο επικίνδυνο που είναι δύσκολο να βγει κανείς ζωντανός.
Πηγή: ww.newsbomb.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια