Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αχαΐας με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ένωσής μας οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, κα Σία Αναγνωστοπούλου και κ. Κώστας Μάρκου ανταποκρινόμενοι στο από 22/9/2022 έγγραφό μας. Την Ένωσή μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Χαράλαμπος Τσίτσικας , ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Ιωάννης Κόρδας, η Β ́ Αντιπρόεδρος κα Αργυρώ Χαϊκάλη και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Κουρλέσης.

Στους Βουλευτές πραγματοποιήθηκε πλήρη ενημέρωση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην περιοχή της Αχαΐας. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό, οχήματα και εξοπλισμό, η δημιουργία νέων υπηρεσιών χωρίς την ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό, αλλά με μετακινήσεις από άλλες υπηρεσίες και οι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται για την απεμπλοκή της Ελληνικής Αστυνομίας από τις διακομιδές ασθενών με ψυχικές
διαταραχές, παρά την πρόσφατή σχετική ψήφιση νομικού πλαισίου.

Οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλλουν μέσω την κοινοβουλευτικής τους δραστηριότητας στην επίλυση των ζητημάτων που τους τέθηκαν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια