Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλιόπουλος για υποκλοπές: Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, η προσπάθεια συγκάλυψης θα αποτύχει


«Κατανοούμε την αμηχανία της κυβέρνησης και την απόπειρα του Πρωθυπουργού να προκαταλάβει την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις, ώστε να μην συναντήσει την αποστολή της στην Αθήνα», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σε δήλωσή του.

Όπως αναφέρει, «σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Εξεταστική PEGA προτίθεται να καλέσει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποκλοπών. Αυτούς δηλαδή που η κυβέρνηση απέκλεισε από την Εξεταστική της Βουλής, μετατρέποντάς την σε παρωδία», προσθέτει.


«Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον αν θα συναντήσει την Επιτροπή όταν προσκληθεί ή θα υπεκφύγει για μια ακόμη φορά προκειμένου να αρνηθεί τις απαντήσεις στα πιεστικά ερωτήματα που αποφεύγει επί μήνες να δώσει στον ελληνικό λαό και στα θύματα των υποκλοπών», τονίζει και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος πως ό,τι και αν κάνει, η προσπάθεια συγκάλυψης θα αποτύχει, οι απαντήσεις θα δοθούν».


Πηγή: .aftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια