Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σαλαμίνα: Οδηγούσε μεθυσμένη και έπεσε στη θάλασσα


Μια 21χρονη έπεσε στη θάλασσα στη Σαλαμίνα με το αυτοκίνητό της σήμερα το πρωί, καθώς φαίνεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ άνω του ορίου, με αποτέλεσμα να κάνει λάθος εκτίμηση. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η οδηγός και μοναδική επιβαίνουσα, απεγκλωβίστηκε μόνη της από το όχημα και είναι καλά στην υγεία της.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός της θάλασσας στην περιοχή "ΑΙΑΝΤΕΙΟΣ" ν. Σαλαμίνας.


Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός θάλασσας, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή και σε βάθος νερού περίπου ενός μέτρου. Η 21χρονη ημεδαπή οδηγός και μοναδική επιβαίνουσα, απεγκλωβίστηκε με ίδιες δυνάμεις από το όχημα, καλά στην υγεία της.

Κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης, η ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. όχημα υπό την επήρεια μέθης, ενώ το εν λόγω όχημα πρόκειται να ανασυρθεί από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, με μέριμνα του ιδιοκτήτη.


Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 



Πηγή: naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια