Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παράδοση ηλεκτρονικού εξοπλισμού στον Παιδικό Σταθμό του Αστυνομικού Μεγάρου από την Ένωση Ηρακλείου


H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου έχει δείξει κατά καιρούς την ευαισθησία της στην πρόοδο των τέκνων των μελών μας και προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται στο πλάι τους, προσφέροντας το ελάχιστο δυνατό για τη μόρφωση, καλλιέργεια και πνευματική ανάπτυξη τους Εδώ και χρόνια εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου λειτουργεί δημοτικός Παιδικός Σταθμός για τα τέκνα των συναδέλφων μας η ίδρυση του οποίου φέρει τη σφραγίδα της Ένωσής μας.

Κάθε χρόνο με μορφή χορηγιών και δωρεών τόσο ιδιωτών όσο και από δικούς μας πόρους, φροντίζουμε για την κάλυψη ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε το επίπεδο εκπαίδευσης να παραμένει πάντοτε υψηλό. Κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο και κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης του Παιδικού Σταθμού, παραδώσαμε την 20-10-2022, ένα φορητό υπολογιστή – LAPTOP για την κάλυψη των αναγκών της ομαλής λειτουργίας και εκπαίδευσης.


Οι προσπάθειες μας αυτές δε θα απέδιδαν αν δεν είχαμε συμπαραστάτες επιχειρηματίες της πόλης μας και εταιρείες και επιχειρηματίες που αγαπούν τη δουλειά μας και στηρίζουν τις δράσεις μας. Μία από αυτές, η Εταιρεία ‘ARMAOS Α.Ε.’, συνεχής αρωγός των δράσεων μας, προχώρησε στην παραπάνω δωρεά για τις ανάγκες του Παιδικού μας Σταθμού και τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια εκ μέρους του συνόλου των συναδέλφων μας ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης έναντι της αξιέπαινης πράξη τους.



Με εκτίμηση.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια