Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής Aξιωματικών Κ. Μακεδονίας προς την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος


Διαβάστε την ανακοίνωση:



ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΞΙ.Α

ΕΔΡΑ: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 - Τ.Κ. 541 21 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΤΗΛ & FAX : 2310 38808 site: www.eakm.gr - e-mail : eakm1995@gmail.com


Αρ. Πρωτ.: 107/2022 Θεσσαλονίκη, 30 Οκτωβρίου 2022


Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας προς την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος»


Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στο Διευθυντή, Αξιωματικούς και λοιπό προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, για την πρόσφατη εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας.

Η επιτυχία αυτή χαίρει γενικής παραδοχής καθότι αποτελεί σημαντικό πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα, επιφέροντας κάθαρση σε παράνομες δράσεις εκ μέρους μειοψηφίας Αστυνομικών.

Να σημειωθεί ότι ΑΠΑΝΤΕΣ οι Αστυνομικοί φέρονται να αποδέχτηκαν τις σε βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 14 άτομα, μεταξύ των οποίων και Αστυνομικοί, υπηρετούντες στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου, οι οποίοι φέρεται να διευκόλυναν την είσοδο-έξοδο αλλοδαπών είτε με ψευδείς βεβαιώσεις, είτε χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, σε άτομα που είχαν ξεπεράσει τη μέγιστη διάρκεια διαμονής στη χώρα ή εκκρεμούσαν αποφάσεις απέλασης, καθώς και σε άτομα για τα οποία είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου-εξόδου στη χώρα, περνώντας τα δίχως έλεγχο.

Η εγκληματική οργάνωση εκτιμάται ότι έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1700 περιπτώσεις διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου αλλοδαπών, με τα εκτιμώμενα κέρδη να φτάνουν περί τις 680.000 ευρώ.

Πάγια θέση της Ένωσής μας αποτελεί η διαφάνεια και η εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, βρισκόμενη απέναντι σε κάθε παραβατική συμπεριφορά από όπου κι αν προέρχεται κι όπου κι αν αυτή καταλήγει, συγχαίροντας παράλληλα κάθε δράση εξυγίανσης!

Υ.Γ.: Νιώθουμε την υποχρέωση να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ένωσή μας όπως αναδεικνύει παράπονα μελών για τυχόν άστοχες ενέργειες κατά το χειρισμό υποθέσεων, ομοίως θα αναδεικνύει, θα συγχαίρει και θα στηρίζει με κάθε τρόπο προσπάθειες των Αξιωματικών και του λοιπού προσωπικού της εν λόγω Υπηρεσίας, που αποσκοπούν στην κάθαρση τόσο της κοινωνίας όσο και της Ελληνικής Αστυνομίας!!!




Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια