Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Ανοίγουν” στόματα για τον Ταγματάρχη που παρενόχλησε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι – “Έκανε καταχρήσεις, φοβόμαστε”






Ανάστατος είναι ο Χολαργός από το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ενός 15χρονου και μάλιστα από έναν αξιωματικό του ελληνικού στρατού σε κεντρικό σημείο του Χολαργού.



Όλα συνέβησαν σε ένα πάρκο όπου πηγαίνουν γονείς με τα παιδιά τους, όπου μένει πολύ κοντά ο 38χρονος Ταγματάρχης.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκου της περιοχής στο DEBATER ο Ταγματάρχης είναι γνωστός για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχε δείξει ενδιαφέρον για ανήλικα αγόρια.er



Ο Ταγματάρχης μετά από όσα συνέβησαν οδηγήθηκε στο Στρατοδικείο, απ’ όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και πλέον τον λόγο θα έχει η Στρατιωτική Δικαιοσύνη, με τον κόσμο να φοβάται.


“Φοβόμαστε γιατί αφέθηκε ελεύθερος. Μένει εδώ πιο πάνω από την πλατεία. Φέρνουμε τα παιδιά μας να παίξουν. Δηλαδή τι θέλουν, να γίνει το κακό; Τον ξέρουμε εδώ ότι έχει προτίμηση στους μεγάλους άνδρες. Σε καμία περίπτωση δεν έχει πρόβλημα νοητικό. Αλλά τώρα πήγε σε ενήλικο και του έλεγε «θέλω να κάνουμε σεξ. Δεν πειράζει και να είσαι ανήλικο». Είχε κόσμο εκείνη την ώρα εδώ. Μετά το περιστατικό δεν τον είδα να κυκλοφορεί εδώ“, είπε κάτοικος στο DEBATER.

Από την άλλη μαρτυρίες στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ανέφεραν πως ο Ταγματάρχης είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και έκανε γενικά καταχρήσεις αλλά δεν είχε δώσει δικαιώματα μέχρι το περιστατικό.

“Είναι ομοφυλόφιλος και γενικά είναι λίγο με το αλκοόλ και λίγο με διάφορα. Δεν έχει ξαναδώσει δικαίωμα σε κανέναν εδώ. Είναι ευγενικός, αλλά έχει κάνει και κάτι καταχρήσεις οπότε μπορεί να ήταν υπό την επήρεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος.

Χολαργός: Το χρονικό του περιστατικού

Όλα συνέβησαν την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο 38χρονος Ταγματάρχης εντόπισε το 15χρονο αγόρι μέσα στο λεωφορείο και άρχισε να του μιλάει. Από την πρώτη στιγμή οι κουβέντες του 38χρονου είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο και τότε ο 15χρονος χωρίς να φοβηθεί του ζήτησε να σταματήσει και να απομακρυνθεί.


Ήταν τέτοιο το θράσος του 38χρονου που ακόμα και τότε δεν πτοήθηκε και άρχισε να δείχνει στον 15χρονο φωτογραφίες του από προσωπικές στιγμές.

Ο 15χρονος λίγο μετά κατέβηκε από το λεωφορείο και κατευθύνθηκε προς το χώρο όπου θα έκανε την προπόνησή του, στην πυγμαχία. Αλλά ο Ταγματάρχης δεν πτοήθηκε ούτε τότε και άρχισε να ακολουθεί τον 16χρονο προτείνοντάς του μάλιστα να κάνουν σεξ. Μάλιστα, όταν το ανήλικο αγόρι του ζήτησε με φωνές να φύγει και να τον αφήσει ήσυχο γιατί είναι μόλις 15 ετών, ο αξιωματικός του είπε ότι δεν τον ενοχλεί που είναι ανήλικος.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 15χρονος ο 38χρονος προσπάθησε να τον θωπεύσει και τότε ο ανήλικος τον έσπρωξε και άρχισε να τον κυνηγάει. Μάλιστα, ο 16χρονος κατάφερε λίγα μέτρα πιο κάτω να τον ακινητοποιήσει και τότε ο Ταγματάρχης άρχισε να φωνάζει “βοήθεια βοήθεια”.

Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραμύθια της Χαλιμάς. Ο ταγματάρχης είναι σαν μπακαλιάρος και ο μποξέρ ανήλικος είναι πιο ψηλός και πιο βαρύς και μόνο για 15χρονος δεν δείχνει. Έγινε της μόδας πια, είχαμε το metoo, τώρα έχουμε τις δήθεν παρενοχλήσεις. Καλά ξεμπερδέματα.