Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ


 
Άρθρο του Γιάννη ΠΑΣΧΑΛΙΑ
 
 Αυτές τις μέρες, έγινε γνωστή μια είδηση ότι στην Κύπρο υλοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των Κύπριων Συναδέρφων μας για αναβάθμιση των μισθολογικών κλιμάκων στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική. Επιπλέον βρίσκεται σε αναμονή η ολοκλήρωση της διαβούλευσης από την Βουλή της Κύπρου για την εισαγωγή του νέου Συνταξιοδοτικού Σχεδίου. Οι Κύπριοι Αδερφοί Συνάδερφοί μας μας δείχνουν το δρόμο.
 Και η Κύπρος βίωσε οικονομική κρίση και μνημόνιο. Και η Κύπρος βίωσε τις συνέπειες της πανδημίας. Και η Κύπρος βιώνει την πρόσφατη ενεργειακή κρίση και το φάσμα της ακρίβειας. Παρ' όλα αυτά όμως ήρθε η δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων των Κύπριων Συναδέρφων μας. Κι αυτό πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
 Ήρθε η ώρα γενναίων αποφάσεων και για τους Έλληνες Αστυνομικούς. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να απαιτήσουμε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, που εξανεμίζονται λόγω της ακρίβειας. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να απαιτήσουμε το επικίνδυνο κι ανθυγιεινό του επαγγέλματός μας. Να απαιτήσουμε επίσης και το δικαίωμα της πρόωρης αποστρατείας στα 25 έτη Υπηρεσίας, όπως γίνεται στις περισσότερες αστυνομίες του δυτικού κόσμου. Οι εποχές άλλαξαν, οι συνθήκες εργασίας μας άλλαξαν και πρέπει η Πολιτεία να υλοποιήσει τα διαρκή και δίκαια αιτήματα των Ελλήνων Αστυνομικών.

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια