Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερίδα με θέμα την «Αστυνομική Προανάκριση» πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα



Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Φωκίδας σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας πραγματοποίησε την Τρίτη 25-10-2022 και ώρα 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Άμφισσας ημερίδα με θέμα την «Αστυνομική Προανάκριση». Η ημερίδα παρουσιάστηκε από τον Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Ενηλίκων Αστυνομικό Υποδιευθυντή ε.α. κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κωνσταντίνο. Η παρουσίαση περιλάμβανε θέματα τα οποία απασχολούν τους συναδέλφους σε καθημερινή βάση όπως το Νέο Πλαίσιο Οικονομικών Δραστηριοτήτων, τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, το Νομικό πλαίσιο Ζώων και Ζώων Συντροφιάς και τις κυριότερες τροποποιήσεις του Ποινικού Δικαίου (Εγκλήματα κατά της γενετήσιας Ελευθερίας). Ανταλλάχτηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκόμενων και του εκπαιδευτή λύνοντας όσες περισσότερες απορίες υπήρχαν. Όλο το υλικό της παρουσίασης θα αποσταλεί και μέσω email στις Υπηρεσίες.

Από τον κ. Τριανταφύλλου δωρίστηκε το βιβλίο ‘Οδηγώντας για τη «ΖΩΗ» - Κανόνες Οδικής Συμπεριφοράς και Νομοθεσίας Οχημάτων’, προκειμένου να μοιραστεί σε όλες τις υπηρεσίες της Φωκίδας που ασκούν καθήκοντα τροχαίας αστυνόμευσης, καθώς και κωδικοί για συσκευές Android μέσω του Play Store, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, και ως Τοπική του χαρίσαμε το λάβαρο μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος, ο Α/Υ' κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Χρήστος, Διοικητές Υπηρεσιών, πολλοί συνάδελφοι καθώς και ο Πρόεδρος της ΙΡΑ/Τ.Δ. Καρδίτσας και Διοικητής του Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

 

Ο  Πρόεδρος

 

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια