Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοντά στην εξιχνίαση;


18 μήνες συμπληρώνονται σήμερα από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ και το δημοσίευμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου μας φέρνει κάποια αισιοδοξία. 

Στο κείμενό του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, με τίτλο Τα 7 «συμβόλαια θανάτου» και το μυστικό της Πέτρου Ράλλη, αναφέρει στον πρόλογο πως «Μυστική έρευνα για την εξιχνίαση τουλάχιστον επτά «συμβολαίων θανάτου», ανάμεσα στα οποία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και του ποινικού Γιάννη Σκαφτούρου, πραγματοποιεί, με βάση νέα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει, η Ασφάλεια Αττικής υπό τη εποπτεία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.» και σίγουρα δεν είναι τυχαία η αναφορά στην υπόθεση του ιδρυτή του bloko.gr.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, προφανώς από υψηλά ιστάμενες πηγές των κτιρίων της Αλεξάνδρας και της Κατεχάκη, 

«Οι έρευνες βασίζονται σε στοιχεία για τον δράστη της κλοπής της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία – το περασμένο Πάσχα, στα Σκούρτα Βοιωτίας – του κατηγορούμενου για λαθρεμπόριο καυσίμων (Σκαφτούρου) αλλά και σε καταγραφές από κάμερες της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη όπου φαίνεται για τελευταία φορά το δίτροχο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της δολοφονίας – τον Απρίλιο του 2021, στον Αλιμο – του γνωστού δημοσιογράφου (Καραϊβάζ).»

 Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η χρονική στιγμή, που επέλεξαν να διαρρεύσουν τις πληροφορίες, καθώς αυτό γίνεται λίγες εβδομάδες μετά την επίσκεψη της Στάθας Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στον προϊστάμενο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

 Φαίνεται δε ότι οι αρχές ασφαλείας είναι σε τόσο καλό δρόμο, που διαρρέουν ακόμα και στοιχεία της προανάκρισης, όπως συγκεκριμένες περιοχές, πρόσωπα και υποθέσεις, κάτι που συνηθίζουν μόνον όταν είναι δεδομένο ότι δεν θα επηρεάσουν την εξέλιξη της έρευνάς τους. 

Διαβάστε το κείμενο του Βασίλη Λαμπρόπουλου:

Τα 7 «συμβόλαια θανάτου» και το μυστικό της Πέτρου Ράλλη





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσο κοντά που δεν θα τους βρουν ποτέ. Άραγε η Αστυνομία ψάχνει τους δράστες ή έχει καταχωνιάσει το φάκελλο σε κανένα συρτάρι;