Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Λουτράκι


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (16.10.2022) το πρωί στο Λουτράκι Κορινθίας , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 40χρονου, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί σε αύλιο χώρο -11- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,4- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ εντός της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -710- γραμμαρίων και -4- τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, στο στάδιο της αποξήρανσης.

Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του στην Αττική, βρέθηκαν -4- γυάλινα βάζα με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -404- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια