Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στις 8,3 μονάδες η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η ακρίβεια “τσουρουφλίζει” τα ελληνικά νοικοκυριά

Ο κόσμος απάντησε για μια ακόμη φορά σε καίρια ερωτήματα





Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO πραγματοποιήθηκε σε 1002 άτομα στην Ελλάδα, και η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου έχει “μεγαλώσει”.



Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 8,3 μονάδες – τον προηγούμενο μήνα η διαφορά ήταν στις 7,7 – και στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 31,2%. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει 22,9%.

Στο ερώτημα, αν θεωρεί ο κόσμος πιθανό η Τουρκία να προχωρήσει σε θερμό επεισόδιο το 24% απαντά αρκετά, το 12% απαντά πολύ, το 32% απαντά λίγο, το 21% απαντά καθόλου.



Στο ερώτημα αν οι πολίτες πιστεύουν ότι τα φαινόμενα κερδοσκοπίας ότι έχουν αυξηθεί, το 48% απαντά πολύ, το 39% απαντά αρκετά, το 7% απαντά λίγο.


Το “καλάθι του νοικοκυριού” είναι ένα από τα ζητήματα που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και στο ερώτημα αν “εκτιμάτε ότι το καλάθι της νοικοκυράς στα σούπερ μάρκετ θα βοηθήσει την οικογένειας σας”, το 34% απαντά “Λίγο”, το 23% απαντά καθόλου, το 17% αρκετά, το 5% πολύ και το 21% απαντά “δεν ξέρω, δεν απαντώ”.

Το 40% των πολιτών στο ερώτημα αν ανησυχούν για τον περιορισμό των ωρών που θα λειτουργεί η θέρμανση στο σπίτι, απάντησε πως ανησυχεί αρκετά ενώ το 37% πολύ. Το 14% απάντησε πως ανησυχεί λίγο και το 6% καθόλου.

Δημοσκόπηση – Στο ερώτημα αν ο κόσμος φοβάται την εγκληματικότητα, το 37% απαντά πολύ, το 45% αρκετά και το 13% απαντά λίγο. Το 4% απαντά καθόλου.


Οι πολίτες φανερώνουν ξεκάθαρα πώς ανησυχούν για τον φετινό χειμώνα.



Πηγή:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια