Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Το ξεχωριστό «Ευχαριστώ» του Συμεών στην 7η ΕΜΑΚ


Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας έκανε τα Θυρανοίξια στο ιερό παρεκκλήσι, προς τιμήν των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στην 7η ΕΜΑΚ στη Λαμία.


Σε μια συγκινητική εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Κυριακής ο Αγιασμός Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου προς τιμήν των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, της 7ης ΕΜΑΚ στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.





Ο Φθιώτιδος Συμεών μίλησε για το σημαντικό έργο που προσφέρει η 7η ΕΜΑΚ, τονίζοντας ότι δεν ήταν τυχαίο το θερμό χειροκρότημα, που απέσπασαν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ενώ ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Χρήστος Πλουμάκης, δήλωσε ότι θα είμαστε πάντα και κάθε στιγμή δίπλα στον πολίτη, γιατί αυτή είναι η αποστολή μας.



Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας μάλιστα θέλοντας να τιμήσει και ευχαριστήσει τα στελέχη και τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ χάρισε στον Κώστα Χαϊδή την εικόνα της Παναγίας της Δαμάστας και στον Διοικητή Χρήστο Πλουμάκη την εικόνα του Αγίου Βησαρίωνα του Αγαθωνίτη.

Δείτε το βίντεο: 


Το ιερό παρεκκλήσι στις εγκαταστάσεις της 7ης ΕΜΑΚ έγινε με δωρεά των: Γιώργου Καβάλλα, Παναγιώτας Παϊσίου και Νικολάου Σαββίδη. Από την πλευρά της η 7η ΕΜΑΚ τίμησε εκείνους που την στηρίζουν, όλο αυτό το διάστημα και είναι δίπλα στην υπηρεσία για ότι χρειαστεί.

Δείτε το βίντεο: 





Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά και το έργο των πυροσβεστών της 7ης ΕΜΑΚ, που διακινδυνεύουν τις δικές τους ζωές για να σώσουν τους συνανθρώπους τους που κινδυνεύουν. Είναι μια υπηρεσία κόσμημα για την περιοχή μας, που με το έργο της έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων μας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των επισήμων που παρευρέθηκαν Θυρανοίξια το απόγευμα της Κυριακής.




Δείτε και φωτογραφίες από τα Θυρανοίξια στο ιερό παρεκκλήσι, προς τιμήν των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στην 7η ΕΜΑΚ στη Λαμία.










































































Πηγή: lamiareport.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια