Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Πώς σκότωσαν τον 53χρονο οι δύο Αλβανοί - Η σχέση του ενός με την κόρη του θύματος


Οι δύο οικογένειες είχαν συχνά προσωπικές συγκρούσεις - Το θύμα ήταν πατέρας 24χρονου, που κατηγορείται οτι βίασε ανήλικη




Συγκλονισμένη παραμένει η κοινότητα της Νέας Σκιώνης στη Χαλκιδική, μετά την τραγωδια που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από χτυπήματα που δέχθηκε με τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με όσα αναφέρουν στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν περίπου στις 11 το βράδυ της Πέμπτης, όταν τα δύο αδέλφια, ένας 27χρονος και ένας 47χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, έφτασαν στο σπίτι όπου έμενε το θύμα με την οικογένειά του.




Τότε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξέσπασε άγριο επεισόδιο με το 53χρονο θύμα και τα δύο του παιδιά, ενώ όλα φέρεται πως έγιναν στο μικρό στενάκι που βρίσκεται έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Ο 27χρονος, που διατηρούσε ερωτική σχέση με την κόρη του θύματος, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τα παιδιά του τελευταίου, τον 24χρονο γιο και την ίδια στιγμή έσπρωξε την 18χρονη σύντροφό του και κόρη του 53χρονου.











Τότε, ο 47χρονος αδελφός του 27χρονου χτύπησε το θύμα με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 53χρονος δεν κατέληξε επιτόπου, αλλά έξω από ένα παλιό πρατήριο βενζίνης, που βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από το σημείο του επεισοδίου.

«Ο άνθρωπος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μετά από το επεισόδιο, η οικογένειά του, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σπίτι, ωστόσο δεν αισθανόταν καλά και διαμαρτυρόταν ότι πονάει η καρδιά του. Ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο έξω από το παλιό βενζινάδικο, τον έβγαλαν έξω να ξαπλώσει και μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο είχε καταλήξει», αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.






Κλείσιμο Η μικρή κοινωνία της Κασσάνδρας είναι σοκαρισμένη από τραγικό γεγονός που οδήγησε στον θάνατο του 53χρονου. Οι περισσότεροι αναφέρουν πως πρόκειται για δύο οικογένειες που συχνά είχαν καβγάδες μεταξύ τους, ενώ φοβούνται να μιλήσουν καθώς γνωρίζουν ότι είχαν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την αστυνομία για διάφορα ζητήματα και κατηγορίες.

Όπως λένε, το θύμα ήταν πατέρας του 24χρονου νεαρού ο οποίος κατηγορείται οτι βίασε ανήλικη στις 16 Σεπτεμβρίου, σε παραλία της Νέας Σκιώνης του Δήμου Κασσάνδρας. Ο 24χρονος είχε συλληφθεί, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται ότι ο νεαρός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Η κόρη του θύματος, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, διατηρούσε δεσμό περισσότερο από δύο χρόνια με τον 27χρονο κατηγορούμενο, ωστόσο κάνεις δεν γνωρίζει αν σχετίζεται με το γεγονός αυτό με το άγριο επεισόδιο, αφού, όπως λένε, υπήρχαν προσωπικές διάφορες για αλλά θέματα.






«Όταν έγινε η φασαρία το θύμα ήταν με τα εσώρουχα. Τα παιδιά του μαζί με την σύζυγό του τον έβαλαν στο αμάξι, όμως σταμάτησαν επειδή δεν αισθανόταν καλά για να πάρει αέρα. Όπως πήγε να κατέβει από το αυτοκίνητο, κατέρρευσε», αναφέρει κάτοικος που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο.

«Νωρίτερα ακούστηκαν φωνές έξω από το σπίτι, αλλά γίνονταν συνέχεια φασαρίες μεταξύ τους, μάλωναν πολύ συχνά. Όταν τον είδα εγώ ήταν με τα εσώρουχα, δεν είχε αίματα στο σώμα του», πρόσθεσε.

«Νομίζαμε ήταν από την καρδιά του αλλά ήταν χτυπημένος», λέει η σύζυγος του 53χρονου

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του 53χρονου ανάφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας και ότι τον λόγο πλέον έχει η αστυνομία. «Έγινε φασαρία και καλέσαμε την αστυνομία. Ο άντρας μου ένιωσε έναν πόνο και ξεψύχησε έξω από το χωριό. Εμείς νομίζαμε ότι ήταν από την καρδιά του όμως ήταν χτυπημένος. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία», ανέφερε στο protothema.gr, η σύζυγος του θύματος.

Όπως ανέφερε συγγενής του θύματος, «ακόμα δεν γνωρίζουν πώς έγινε ακριβώς το τραγικό περιστατικό. Ξέρουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης έγινε ένας πολύ μεγάλος καβγάς για προσωπικές διάφορες. Πιθανότατα μεταξύ του 27χρονου και του πεθερού του. Ο θάνατός προήλθε από ανακοπή καρδιάς, μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και προσπαθούμε να στηρίξουμε τη σύζυγό του».

Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται τα δύο αδέλφια

Τα δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας της δολοφονίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.




Ο εισαγγελέας με τη σειρά του τους παρέπεμψε στον ανακριτή, ενώ μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πηγή: www.protothema.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια