Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εφιάλτης για 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο: Την βίασε ξημερώματα, ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου

Τον εφιάλτη έζησε μία νεαρή γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση τα ξημερώματα της Κυριακής.





Τον εφιάλτη έζησε μία 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση τα ξημερώματα της Κυριακής.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τη νεαρή γυναίκα πλησίασε ένας άνδρας και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα κοντινό απόμερο σημείο, όπου -όπως καταγγέλλει η ίδια- την βίασε.


Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 34χρονης, όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του πράξεις του, σηκώθηκε και της είπε "θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;".



Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κοπέλα έντρομη σηκώθηκε, ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, όπου εκεί βρισκόταν ένας άντρας, ωστόσο, δεν του ζήτησε βοήθεια, διότι ντράπηκε.



Ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να πάει δίπλα της και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της. Μάλιστα, την απείλησε πως θα την σκοτώσει εάν πει κάτι στην αστυνομία, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η 34χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και κατήγγειλε τον βιασμό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο άνδρας ήταν λευκός, μιλούσε καλά ελληνικά και ήταν εύσωμος. Από τις φωτογραφίε ςπου της έδειξαν ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει.
Πηγή: www.thetoc.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια