Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυψέλη: Έκρυβε 30.000 ευρώ στον καταψύκτη - Της τα άρπαξε παριστάνοντας τον φίλο του γιου της


Ο νεαρός κακοποιός της χτύπησε το κουδούνι και της είπε ότι τον έστειλε ο γιος της να του δώσει ένα φάκελο με χρήματα



Στον καταψύκτη έκρυβε ηλικιωμένη γυναίκα 30.000 ευρώ τα οποία έκαναν «φτερά» το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν μπήκε στο σπίτι της νεαρός απατεώνας, προσποιούμενος τον φίλο του γιου της.

Η «χρυσή» κλοπή, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, σημειώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Λευκάδας στην Κυψέλη. Ο νεαρός κακοποιός της χτύπησε το κουδούνι και της είπε ότι τον έστειλε ο γιος της να του δώσει ένα φάκελο με χρήματα.


Η 77χρονη πείστηκε του άνοιξε την πόρτα και όταν ανέβηκε και μπήκε στο διαμέρισμα, προσποιήθηκε ότι μιλάει στο τηλέφωνο με το παιδί της και της έδινε οδηγίες που είχε κρυμμένο το φάκελο με τα χρήματα. Όσο η ηλικιωμένη έψαχνε στο δωμάτιο του γιου της, ο απατεώνας μπήκε στη κουζίνα και άρπαξε από τον καταψύκτη την τσάντα με όλες τις οικονομίες, της παθούσας. Ο κακοποιός έφυγε με την πλούσια και η 77χρονη όταν επέστρεψε στην κουζίνα είδε την πόρτα του καταψύκτη ανοιχτή και τις 30.000 ευρώ να έχουν γίνει καπνός.


Η ηλικιωμένη ενημέρωσε για την κλοπή τον γιο της και στη συνέχεια την αστυνομία. Στους αστυνομικούς κατέθεσε ότι ο κλέφτης ήταν νεαρής ηλικίας και μιλούσε καλά ελληνικά. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Κυψέλης της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών,, όμως η γυναίκα δεν αναγνώρισε τον δράστη.


Πηγή: www.vradini.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια