Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. κάνει «ντου» στην Πάτρα σε 250 άτομα για «κόντρες»


Οι αστυνομικοί απομάκρυναν περίπου 250 άτομα, από περιοχή της Πάτρας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για παρακολούθηση ή συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες. Συλλήψεις και πολλές βεβαιώσεις παράβασης.


Είναι η στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. κάνει την εμφάνισή της στο σημείο που έχουν μαζευτεί 250 άτομα, στο «Καρφούρ» στην Πάτρα για κόντρες με αυτοκίνητα και μηχανές.

Όπως αναφέρει το Flamis.gr που είναι το Μέσο που φέρνει στο φως το αποκαλυπτικό βίντεο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής συνελήφθησαν στην Πάτρα από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Αχαΐας, της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.





Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί απομάκρυναν περίπου 250 άτομα, από περιοχή της Πάτρας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για παρακολούθηση ή συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες), συνέλαβαν τέσσερα άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαίωσαν συνολικά (42) παραβάσεις για επίδειξη ικανότητας κατά την οδήγηση, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης, στέρηση ΚΤΕΟ και φθαρμένα ελαστικά.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών.

Πηγή: www.gazzetta.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια