Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΠΘ: Πολυτραυματίας ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε από το κτίριο





ΑΠΘ: Πολυτραυματίας ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε από τον δεύτερο όροφο - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Στη Δ' χειρουργική του νοσοκομείου Παπανικολάου συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος έπεσε από τον δεύτερο όροφο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, την περασμένη Τρίτη (18/10) εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, το πρωί της Δευτέρας (24/10) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του, το οποίο έχει υποστεί κατάγματα μετά την πτώση του στο έδαφος.


Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν πως ο 19χρονος παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, ενώ υποβάλλεται διαρκώς σε νέες απεικονιστικές εξετάσεις και δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες μιας και θεωρείται πολυτραυματίας.

Επιπλέον ο νεαρός φοιτητής φέρει κακώσεις σε πολλά μέρη του σώματος του, κυρίως από την μέση και πάνω σε πλευρά και χέρια.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν «θαύμα» το ότι ζει ο 19χρονος αυτή την στιγμή, ενώ όπως αναφέρουν έχει υποστεί ισχυρό σοκ. Ευτυχώς δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η ζωή του.



Πηγή: www.newsbomb.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια