Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλεία: Ζευγάρι τάραξε στις κλοπές τον Πύργο – Έβγαλαν πάνω από 16.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα

Ηλεία: Ζευγάρι τάραξε στις κλοπές τον Πύργο – Έβγαλαν πάνω από 16.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα

Στα χέρια της αστυνομίας το ζευγάρι που κρυβόταν πίσω από 11 κλοπές και διαρρήξεις στον Πύργο. Είχαν χτυπήσει σπίτια, αυτοκίνητα, ακόμα και ιατρείο…

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, έντεκα κλοπές σε οικίες, αυτοκίνητα και ένα ιατρείο στην Ηλεία. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων (άνδρας – γυναίκα), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος από την 15-07-2022 έως 25-08-2022, διέπραξε έντεκα κλοπές (οκτώ σε οικίες, εκ των οποίων μια απόπειρα, δυο σε αυτοκίνητα και μια σε ιατρείο), σε περιοχές του Πύργου, κατά τις οποίες αφαίρεσε 3.640 ευρώ, κοσμήματα, πέντε κινητά τηλέφωνα, tablet , φορητό υπολογιστή, τραπεζικές κάρτες και μια κάμερα, συνολικής αξίας 13.380 ευρώ.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.




Πηγή: www.newsit.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια