Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Σε αυτούς τους φοιτητές θα δοθούν για πρώτη φορά τα 1.500 ευρώ Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Σε αυτούς τους φοιτητές θα δοθούν για πρώτη φορά τα 1.500 ευρώ






Αναδρομικά για το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος και αυξημένο κατά 500 ευρώ (1.500, αντί 1.000) θα δοθεί το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα.

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν να μείνουν με άλλον φοιτητή ή φοιτήτρια θα λάβουν 2.000 ευρώ.



Η αύξηση αφορά και τους σπουδαστές και καταρτιζόμενους που έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις για το εκπαιδευτικό έτος 2021 – 2022, οι καλο΄ύνται να υποβάλουν ακόμη μία συμπληρωματική δήλωση στο ΙΕΚ που φοιτούν, για να λάβουν αναδρομικά το συμπληρωματικό ποσό των 500 ευρώ.

Στους δικαιούχους συγκαταλέγονται για πρώτη φορά από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά είναι και οι σπουδαστές των ΙΕΚ αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού.



«Σε συνέχεια της υλοποίησης της πρωθυπουργικής εξαγγελίας αναφορικά με την παροχή στεγαστικού επιδόματος στους σπουδαστές των ΙΕΚ όλης της χώρας -συμπεριλαμβανομένων και όλων όσοι φοιτούν στα ΙΕΚ αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού- στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε κάθε σπουδαστή και καταρτιζόμενο για την αναβάθμιση των όρων και του περιεχομένου των σπουδών του», είχε αναφέρει η υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για την Τουριστική Εκπαίδευση, Σοφία Ζαχαράκη.
Πηγή: www.dikaiologitika.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια