Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Άγριο” ξύλο και μαχαιρώματα στο Βύρωνα μεταξύ ανηλίκων – Ο 15χρονος που έσπερνε τον τρόμο σε μία ολόκληρη περιοχή




Βύρωνας: Έντονη ανησυχία στην αστυνομία έχει προκαλέσει η συμμορία του νεαρού που φαίνεται να έχει “χόμπι” να επιτίθεται σε κατοίκους της περιοχής.



Ο ευέξαπτος 15χρονος είχε χτυπήσει άσχημα τον Ιούνιο του 2022 έναν 73χρονο ηλικιωμένο, επειδή του ζήτησε να φύγει από την πυλωτή του. Ο ίδιος, μαχαίρωσε έναν 16χρονο μαθητή έξω από σχολείο της Καισαριανής στις 28 Σεπτεμβρίου. Δύο μέρες μετά είχε συλληφθεί αλλά είχε αφεθεί ξανά ελεύθερος. Βέβαια συνεχίζει να “εμπλουτίζει” το φάκελό του με τις επιθέσεις που κάνει και σε άλλους τρεις κατοίκους στη πλατεία Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα.

Ο θρασύς ανήλικος βρήκε στον δρόμο τον άνδρα, που είχε επιτεθεί το καλοκαίρι, και τον απείλησε. Ο άνδρας κατέθεσε μήνυση εναντίον του και ο ανάγωγος μαθητής ομολόγησε ότι είχε πάνω του ένα κατσαβίδι και μαχαίρι, τα οποία είχε κρύψει σε μια ζαρτινιέρα.
Ο καταγγέλων μίλησε στο Live News και μεταξύ άλλων είπε: “Το συγκεκριμένο άτομο έκρυψε ένα μαχαίρι 40 πόντων περίπου, κάτι παραπάνω από 40 πόντους στη ζαρντινιέρα μίας πολυκατοικίας… Οι κάτοικοι το βρήκαν, το πήγαν στην Ασφάλεια και την επομένη τον είδαν να ψάχνει να το πάρει από εκεί. Η Ασφάλεια ζήτησε τις κάμερες, τον κάλεσαν στην Ασφάλεια, αυτός απ’ ότι ξέρουμε, ομολόγησε…”




Εξέφρασε το φόβο που βιώνει ο Βύρωνας σε συχνή βάση: “Διαβάσαμε ότι πήγε με αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα, δύο μέρες μετά, ήταν καθισμένος στην πλατεία, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Και αναρωτιόμαστε πώς και τι. Με όλο αυτή τη προϊστορία την οποία έχουμε στείλει στον εισαγγελέα, είναι ενήμεροι οι εισαγγελείς, να τον αφήνουν έξω, είναι κίνδυνος για εμάς. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι που δεν θα έχουμε προβλέψει. Διότι, περιμένοντας να πάει σε τακτική δικάσιμο ή να ξεκαθαρίσει η υπόθεση μπορεί να έχει μαχαιρώσει άλλους πέντε”.


Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια