Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα με τα δύο της παιδιά και τους εκσφεδόνισε στα χωράφια – Ακαριαίος θάνατος για το 15χρονο παιδί (vid)

Διαφεύγει ο οδηγός και αναζητείται από τις Αρχές
Ημαθία

Σοκαριστικό περιστατικό στην Ημαθία, όπου οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και σκότωσε 15χρονη κοπέλα, ενώ τραυμάτισε βαριά το αδελφάκι της και τη μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του emvolos.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και παρέσυρε και τους τρεις, με τη 15χρονη να πεθαίνει ακαριαία, ενώ η μητέρα και το άλλο της παιδί νοσηλεύονται.

Ο οδηγός διέφυγε και αναζητείται από τις αρμόδιες Αρχές.

Το σοκαριστικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το αυτοκίνητο να πέφτει χωρίς να κόψει ταχύτητα πάνω στους τρεις ανθρώπους και να τους εκσφενδονίζει κυριολεκτικά στα χωράφια.

Μάλιστα, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι περίοικοι που βγήκαν από τα σπίτια τους έψαχναν μέσα στο χωράφι τη μητέρα με τα δύο της παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 15χρονο κορίτσι πέθανε ακαριαία, ενώ η μητέρα με το ανήλικο παιδί της μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βέροιας και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ιδιαίτερη σοβαρή.



Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια