Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ξεχασμένη δικογραφία με τους οίκους ανοχής της ΕΥΠ και ο «Βασίλης» που γνώριζε για τον μαστροπό της 12χρονης, Ηλία Μίχο








Από τον Φεβρουάριο του 2021 είχαν πληροφορηθεί στην Ελληνική αστυνομία για την δράση του «Βασίλη» που φέρεται να έχει παραδώσει τα κλειδιά ενός οίκου ανοχής στο Γκάζι, όπου ο μαστροπός Ηλίας Μίχος, εξέδιδε την 12χρονη σε «σκληρούς» παιδόφιλους.

Όπως αποκαλύπτει το L&O, άγνωστος αποστολέας, είχε στείλει e- mail που περιέγραφε την δράση του, που σχετίζεται σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, με ερωτικά ραντεβού σε ενδιαφερόμενους πελάτες, καθώς και την πώληση κοκαΐνης. Παράλληλα στο επίμαχο e- mail που κοινοποιήθηκε στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, σε υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και στο εσωτερικών υποθέσεων, γίνεται ενδελεχής αναφορά της δράσης του ατόμου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την ημέρα που έγινε γνωστή η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Μέχρι και σήμερα, παραμένει άγνωστο αν το συγκεκριμένο e-mail αξιοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ για να ξεσκεπάσει την δράση τόσο του «Βασίλη» όσο και άλλων ατόμων που αναφέρονται σε αυτό.

Σε μια άλλη σοβαρή αποκάλυψη του L&O, παρουσιάζουμε απόσπασμα από απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ του 2016, στην οποία μια ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής, στενή φίλη του «Βασίλη», σχολιάζει σε τηλεφωνική της επικοινωνία με άγνωστο άτομο, πως η αλλαγή στην υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος, στάθηκε αφορμή να αλλάξουν τα πράγματα «προς το καλύτερο για αυτούς».
Ερωτικά ραντεβού συνοδεία κοκαΐνης

Σύμφωνα με το e- mail που έστειλε ο ανώνυμος ο πληροφοριοδότης που υπογράφει ως «Γιώργος κ.», o « Βασίλης» φέρεται να έχει στήσει «ένα 24ωρο κατάστημα διάθεσης κοκαΐνης» και ερωτικών υπηρεσιών, όπου ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει όση κοκαΐνη θέλει και τα ναρκωτικά του τα μεταφέρει η ερωτική παρτενέρ που έχει επιλέξει. Παράλληλα υπήρχε η δυνατότητα οι πελάτες, να προμηθευτούν ναρκωτικά από τις γυναίκες που εκδίδονταν, κάτι που τους παρότρυναν να κάνουν κατά την διάρκεια των ραντεβού.

Ο «Βασίλης» ανέφερε ο αποστολέας του e- mail, χρησιμοποιεί για την μεταφορά των γυναικών τέσσερις συγκεκριμένους οδηγούς, Αλβανικής υπηκοότητας, ενώ κυκλοφορεί με αυτοκίνητο BMW με Βουλγαρικές πινακίδες. Μάλιστα ο αποστολέας του e- mail, ανέφερε, πως , « ο Βασίλης χαλάει παντού χρήματα και παντού λέει ότι δεν τον ακουμπάει κανένας διότι πληρώνει την αστυνομία και ότι τον καλύπτουν στις δουλειές του».
Η δικογραφία της ΕΥΠ και η «Μ»

Το 2016 η ΕΥΠ είχε πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τους οίκους ανοχής και τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα. Ουσιαστικά , έγινε μια «χαρτογράφηση» των προσώπων και διερευνήθηκε τυχόν εμπλοκή αστυνομικών. Μάλιστα τα αποτελέσματα της απόρρητης έρευνας της ΕΥΠ, είχαν διαβιβαστεί σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου στον εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς. Μεταξύ των όσων αναφέρονταν στην έρευνα, υπήρχε και μια αναφορά για την «Μ» η οποία σε τηλεφωνική της επικοινωνία και αναφερόμενη στον νέο τότε διοικητή της υπηρεσίας οργανωμένου εγκλήματος, σημείωνε πως, «από όταν ανέλαβε τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για αυτούς».

Παράλληλα αναφέρεται πως «συνήθως η αστυνομία πάει κάπου που δεν είναι συνεπής», εννοώντας τα χρήματα που δίνουν για να καλύπτουν την παράνομη δράση των οίκων ανοχής. Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, αντιθέτως, άγνωστες παραμένουν οι ενέργειες, εάν και εφόσον έγιναν, για την καταγγελία σχετικά με την δράση του «Βασίλη»

Πηγή: lawandorder.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια