Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Λέξη προς λέξη το μαρτύριο του παιδιού που «αρρώστησε» τους αξιωματικούς

Περιγραφή που κόβει την ανάσα ακόμα και στους πιο έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της 12χρονης για το πώς τη βίαζε ο Μίχος και την εξέδιδε σε άλλους - Γιγάντιο κύκλωμα παιδεραστών ερευνά η ΕΛ.ΑΣ





Γροθιά στο στομάχι αποτελούν όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star γύρω από την υπόθεση βιασμού και έκδοσης του 12χρονου κοριτσιού από τον 53χρονο επιχειρηματία Ηλία Μίχο στα Σεπόλια, αλλά και τη μητέρα του που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Για πρώτη φορά ακούγονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δράση του βιαστή στην κατάθεση του παιδιού που συγκλόνισε και τους αστυνομικούς! Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που έζησε μέσα στο κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό και όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της!

Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με πιάνει... Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω ''θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι''. Του είπα ''δε θέλω και με απείλησε''. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε... Αυτός ήθελε να κάνουμε και άλλα», είπε η 12χρονη. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι όλες τις φορές, ο Ηλίας Μίχος τη βίασε στην αποθήκη του μαγαζιού του. Για το εάν κατάλαβε κάποιος άλλο στο κατάστημα τα όσα συνέβαιναν, το παιδί είπε: «Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν».

«Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους»

Το παιδί περιέγραψε στους παιδοψυχολόγους πώς ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε στους βιαστές της: «Mε έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά για να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω, μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άντρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το Viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός», υποστήριξε το κοριτσάκι.
«Με πήγαινε στους πελάτες και με άφηνε στο μετρό»

Η 12χρονη υποστηρίζει πως τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο μπαμπάς της. Όταν τη ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στα Σεπόλια, το κορίτσι φέρεται αρχικά να τον χαρακτήρισε «καλό». Στη συνέχεια, όμως, όταν «ξεκλείδωσε» η ψυχούλα της από τους παιδοψυχολόγους, έκλαιγε και ζήτησε την τιμωρία του. «Με πήγαινε στους πελάτες με το αμάξι του εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν», ανέφερε το παιδί και πρόσθεσε: «Με 11 άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια, ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο».



Η 12χρονη εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους τον φόβο της: «Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι' αυτό δε μίλησα νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, αποκάλυψε ότι όλα τα λεφτά τα έδινε στον 53χρονο. «Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ. Δεν έχω συναισθήματα για τον Μιχο, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή», φέρεται να είπε το κορίτσι. Σημειώνεται ότι η 12χρονη μίλησε δύο φορές στους αξιωματικούς αποκαλύπτοντας όσα μπορούσε για τον εφιάλτη που έζησε τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταθέσει τρίτη φορά όταν ήθελαν να τη ρωτήσουν για τα καταγγελλόμενα ραντεβού σε οίκους ανοχής, καθώς έχει υποστεί βαρύτατο σοκ και οι χειρισμοί που γίνονται από τους ειδικούς είναι λεπτοί.
Οίκος ανοχής στην Ιερά Οδό και οργανωμένο κύκλωμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο MEGA, οι Αρχές εξετάζουν τα στοιχεία ύπαρξης ενός κυκλώματος παιδεραστών με περισσότερα μέλη και περισσότερα θύματα. Αυτό που διερευνάται επίσης είναι και διακίνηση πορνογραφικού υλικού καθώς στο κινητό της 12χρονης βρέθηκε παρόμοιο υλικό. Επιπλέον, ερευνώνται οι καταγγελίες ότι η 12χρονη με τον 53χρονο αλλά και τη μητέρα της πήγαιναν σε οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, προκειμένου να είναι πιο «εύκολοι» οι βιασμοί του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν αν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης έχουν πέσει και άλλα άτομα.




ΓΑΔΑ: Στα κρατητήρια μητέρα της 12χρονης

Μόνη της στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ είναι η 37χρονη και δεν τη έχει επισκεφθεί κανείς. Στο τμήμα Ανηλίκων στον τρίτο όροφο κρατείται η 37χρονη μητέρα, μόνη κι απομονωμένη. Η μητέρα είναι ανέκφραστη κι αμίλητη. Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί επισκεπτήριο. Εκεί ακριβώς θα παραμείνει η μητέρα της 12χρονης μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια και θα απολογηθεί. Από την άλλη στον έβδομο όροφο βρίσκονται οι δύο παιδεραστές μέχρι να οδηγηθούν στις φυλακές, μία διαδικασία που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή. Πηγή:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια