Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τέταρτη σύλληψη για το βιασμό της 12χρονης – Έρχονται κι άλλες – Ποιος είναι ο “Μιχάλης” που έκλεινε τα ραντεβού

Στενεύει σιγά σιγά ο κλοιός







Οι εξελίξεις τρέχουν σχετικά με την κακοποίηση και την εκπόρνευση που υπέστη η 12χρονη στον Κολωνό, με την αστυνομία να προχωράει στην τέταρτη σύλληψη παιδοβιαστή της ανήλικης και να αναμένονται και άλλες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.



Επίσης σύμφωνα με το MEGA ο κύκλος των συλλήψεων των “πελατών” που βίαζαν τη 12χρονη αναμένεται να συνεχιστούν με αρκετούς εξ αυτών να είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες, άτομα νεαρής ηλικίας και υπεράνω πάσης υποψίας.

Μάλιστα το προφίλ τους θα ταιριάζει στον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή και ο οποίος κάτοικος δυτικών προαστίων, ανύπαντρος και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης, και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ αναμένεται να υπάρξουν τρία εντάλματα σύλληψης μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Μάλιστα το ένα εκτελέστηκε ήδη με τη σύλληψη του 36χρονου που κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη σε γενετήσια πράξη με τη 12χρονη έναντι αμοιβής

Ο 36χρονος αναμένεται πλέον να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο επίκεντρο των Αρχών μπαίνει και ένας άνδρας με το ψευδώνυμο “Μιχάλης”, ο οποίος ήταν “αλιευτής” πελατών και “εισπράκτορας” αμοιβών.





Πώς έκλεινε τα ραντεβού ο “Μιχάλης”

Σύμφωνα με το Star, εκτός από τον 53χρονο Ηλία Μίχο που ήταν αυτός που εκπόρνευσε τη 12χρονη, στο “στόχαστρο” των Αρχών μπαίνει λοιπόν και ο “Μιχάλης” που φέρεται να έκλεινε ραντεβού στην ανήλικη.


Σύμφωνα με όσα έχει πει η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο που την εξετάζει, ο “Μιχάλης” είναι κάτω των 30 ετών, περίπου 25 ετών, και είναι κάτοικος Γλυφάδας.

Ο “Μιχάλης” έκλεινε ραντεβού για την ανήλικη όχι μέσω του viber αλλά μέσω Instagram. Η πρώτη επαφή με το παιδί φέρεται να έγινε τον Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο που ξεκίνησε ο εφιάλτης της ανήλικης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Την πρώτη φορά ο “Μιχάλης” έστειλε στη 12χρονη μήνυμα στο messenger “τι κάνεις”, ο Ηλίας Μίχος την παρότρυνε να απαντήσει και στη συνέχεια συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους στο Instagram και από εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβε ο 53χρονος.


Ο “Μιχάλης” νόμιζε πως μίλαγε με μια 16χρονη κοπέλα, όπως του είχε πει η ανήλικη αλλά στην αντάλλασε μηνύματα με τον Ηλία Μίχο, τον οποίο σύμφωνα με τη 12χρονη δεν είχε γνωρίσει.

Ο “Μιχάλης” φέρεται να έλεγε στη 12χρονη πως θέλει να τη συστήσει σε κάποιους φίλους του, στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού, πάντα στα Σεπόλια και μέσα σε αυτοκίνητα με “αντίτιμο” 50 ευρώ.

Η 12χρονη στην κατάθεσή της, αναφέρει πως ποτέ δε γνώρισε τον “Μιχάλη” από κοντά και πως όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο Μίχος.

Η αστυνομία εξετάζει το σενάριο ο “Μιχάλης” να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά να είναι κάποιο ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε ο Ηλίας Μίχος.
Τα στοιχεία που εμπλέκουν τη μητέρα

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είναι προσωρινά κρατούμενη και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης με τα στοιχεία που την εμπλέκουν να φέρεται να είναι σύμφωνα με το MEGA κάποια μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από άλλη συγγενή και απλά η 12χρονη διαδραματίζει το ρόλο του μεταφορέα χρημάτων.

Το δεύτερο στοιχείο αφορά τις καταθέσεις στον τραπεζικό της λογαριασμό της από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο, που φέρεται πως είναι βιαστές της ανήλικης.

Για το συγκεκριμένο στοιχείο η 37χρονη ισχυρίζεται ότι η κόρη της είχε πάρει με προτροπή του 53χρονου την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές. Κρίσιμο ρόλο για το συγκεκριμένο στοιχείο θα αποτελέσει η κατάθεση της 12χρονης,.

Το τρίτο στοιχείο είναι πως το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί συμφωνά με τις δικαστικές Αρχές δείγμα ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης και υποστηρίζει ότι η ενεργοποίηση αυτή έχει γίνει πολύ πρωινές ώρες που δεν ήταν στο σπίτι ή ξεκουραζόταν και επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της και ισχυρίζεται πως τα στοιχεία είναι ασθενή.



Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια