Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε υπηρεσία της Ασφάλειας ο αστυνομικός που ελέγχεται - Τι δήλωσε στους ανωτέρους του



Σύμφωνα με πληροφορίες, διετάχθη η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία, εντός της ΓΑΔΑ, χωρίς να έχει αρμοδιότητες


Σε μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ υπηρετεί ο αστυνομικός που φέρεται να συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπηρετεί σε υπηρεσία της ασφάλειας, ενώ λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση, διετάχθη η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία εντός της ΓΑΔΑ, χωρίς όμως να έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω αστυνομικός είχε καθήκοντα κυρίως γραμματειακής υποστήριξης στην υπηρεσία, ενώ όταν κλήθηκε από τους ανωτέρους του να δώσει εξηγήσεις, φέρεται να παραδέχτηκε τις συνομιλίες που είχε με την ανήλικη μέσω chat, υποστήριξε ωστόσο πως δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία.

Σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις των ανωτέρων του για την υπόθεση και για το ποια είναι ακριβώς η εμπλοκή του, παραδέχτηκε πως σε συνομιλία τους η ανήλικη του είχε πει πως είναι 15 ετών.



Ακόμη αρνήθηκε πως είχε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί της, ενώ τόνιζε διαρκώς πως η «γνωριμία» τους ήταν μόνο μέσω της διαδικτυακής σελίδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην επόμενη κατάθεση της 12χρονης που θεωρείται κρίσιμη για την πορεία των ερευνών και θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν η ψυχολόγος δώσει το «πράσινο φως», θα ερωτηθεί και για τον αστυνομικό και την σχέση που είχε μαζί του.
Πηγή: skai.gr

Πηγή: www.skai.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια