Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κολωνός: Παρέλαση υπόπτων στη ΓΑΔΑ - Πάνω από 10 συνομιλητές της 12χρονης - Κοντά στη σύλληψη του μαστροπού "Μιχάλη"

Οι 3 τελευταίοι άνδρες που προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, για την υπόθεση της 12χρονης, ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχαν ραντεβού με άλλα κορίτσια, όχι όμως με την ίδια.




Οι αυτόβουλες προσελεύσεις στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, "κρύβουν" και άλλους βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό; Αυτό το ενδεχόμενο εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την σοκαριστική υπόθεση, καθώς προσπαθούν να διαπιστώσουν αν κάποια από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν μέσα σε μια εβδομάδα στη ΓΑΔΑ, είχαν συναντηθεί από κοντά με το ανήλικο κορίτσι.



Την ίδια ώρα, ο "Μιχάλης", ο "μαστροπός-ατζέντης", συνεργός του Ηλία Μίχου, αποκτά πρόσωπο και στοιχεία ταυτότητας, με τα στελέχη της Ασφάλειας να αναμένουν από την ανακρίτρια το ένταλμα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.


Οι 3 τελευταίοι άνδρες που προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, για την υπόθεση της 12χρονης, ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια, μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat. Όπως υποστήριξαν όμως, οι ερωτικές συνευρέσεις έγιναν με άλλα κορίτσια και όχι με τη 12χρονη, με την οποία συνομιλούσαν μέσω του διαδικτυακού προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος, αλλά και μέσω τηλεφώνου.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακρίτρια δεν επιτρέπει στους αστυνομικούς να δείξουν φωτογραφία της 12χρονης στα άτομα που προσέρχονται αυτοβούλως. Με βάση τη προβλεπόμενη διαδικασία, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχωρούν απευθείας στην κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων των υπόπτων και γίνεται άρση απορρήτου.
Το προφίλ του μαστροπού "Μιχάλη"

Εκτός από τους χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής, οι αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν μερικώς και τον "Μιχάλη", ένα από τα πρόσωπα - "κλειδιά", που είχε περιγράψει η 12χρονη στην πρώτη της κατάθεση στους παιδοψυχολόγους.

Πρόκειται για έναν 25χρονο με παρελθόν μαστροπού, ο οποίος όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διάγει πολυτελή βίο, κάτι που δεν δικαιολογείται από την επαγγελματική του ιδιότητα και την ηλικία του.



Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις του ανήλικου κοριτσιού, ο "Μιχάλης" παρότρυνε την ανήλικη να "υπακούει" μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού. Η σύλληψη του, θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς μαζί με τον 53χρονο κατηγορούμενο μαστροπό- βιαστή, είναι τα δύο πρόσωπα που "φωτογράφισε" το κορίτσι ως οργανωτές των ραντεβού με τους βιαστές. Τα ξημερώματα της Κυριακής, η πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο Ηλίας Μίχος στην περιοχή του Κολωνού, έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης. Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν λίγο μετά τις 03:00 αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια μπροστά από την είσοδο του κτιρίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Από την πυροδότηση προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Πηγή:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια