Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O 30χρονος πριν επιτεθεί στην ανθυπαστυνόμο έβριζε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ζωγράφου


Οι αστυνομικοί λίγο πριν την επιχείρηση που έγινε χθες στη φοιτητική εστία είχαν πάει στο σπίτι του 30χρονου και προσήγαγαν τη γυναίκα του. Όταν ο 30χρονος που βρισκόταν εντός της Πολυτεχνειούπολης, πληροφορήθηκε τί είχε προηγηθεί πήγε στα κάγκελα απέναντι από το Α.Τ. Ζωγράφου, έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς.

Στις 9 το πρωί η ανθυπαστυνόμος που συμμετείχε στην επιχείρηση δεν ένιωθε καλά και ζήτησε από τον επικεφαλής αξιωματικό να αποχωρήσει. Την ώρα που έβγαινε από το προαύλιο βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 30χρονο τον οποίο και αναγνώρισε.

 Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι εκείνη τη στιγμή περιφερόταν καθώς έψαχνε να βρει τα όπλα του. Έβγαλε ένα κατσαβίδι και της επιτέθηκε. Η γυναίκα τον πυροβόλησε με το υπηρεσιακό της όπλο.

Ο 30χρονος που τραυματίστηκε φέρεται ως αρχηγικό μέλος της συμμορίας. Το όνομα του είχε εμπλακεί σε υπόθεση απαγωγής ανήλικου στου Ζωγράφου τον Μάιο του 2019. Του έβαλαν κουκούλα και τον πήγαν στο σπίτι του όπου έκαναν ληστεία.

Συνεργοί του στη συμμορία είναι ομοεθνείς του που το 2011 εισέβαλαν νυχτερινές ώρες σε σπίτια οικογενειών έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα και κακοποιήσουν σεξουαλικά τις γυναίκες.

Αποφυλακίστηκαν πριν από δύο χρόνια και επέστεψαν, σύμφωνα με στην αστυνομία στην παρανομία. Θείος του είναι ένας Αλβανός κακοποιός με το παρατσούκλι ΤΙΤΙ που και εκείνος στο παρελθόν κρυβόταν στις εστίες.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νικος είπε…
Για καμιά απέλαση ούτε λόγος