Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγ. Παρασκευή: Έβλεπε σε live τους ληστές να ξαφρίζουν το κατάστημά του - Μπούκαραν με βαριοπούλες και «σήκωσαν» 10.000 ευρώ


Αδίστακτοι ληστές «χτύπησαν» στον πιο εμπορικό δρόμο της Αγ. Παρασκευής - Απτόητοι από τον ήχο του συναγερμού, άρπαξαν κινητά και τάμπλετ κι εξαφανίστηκαν - Ο επιχειρηματίας έβλεπε την καταστροφή σε ζωντανή σύνδεση




Σε ζωντανή σύνδεση από το κινητό του τηλέφωνο έβλεπε τους διαρρήκτες να αδειάζουν το κατάστημα του στα Βόρεια Προάστια και να αρπάζουν κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ αξίας 10.000 ευρώ.

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες χτύπησαν στον πιο εμπορικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Αγίου Ιωάννου. Με βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, αλλά εκείνοι απτόητοι μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος και άρχισαν να αφαιρούν από τις προθήκες και την βιτρίνα ακριβά κινητά και τάμπλετ.


Η εταιρεία σεκιούριτι ειδοποίησε τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη ότι ανιχνεύτηκαν κινήσεις από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης. Ο 24χρονος υπήκοος Αλβανίας μέσω εφαρμογής που είχε στο κινητό του μπήκε στο σύστημα παρακολούθησης των καμερών και είδε τους δράστες να λεηλατούν το κατάστημά του. Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε την κλοπή, αλλά μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο και ο ίδιος ο επιχειρηματίας, τα μέλη της συμμορίας είχαν εξαφανιστεί με τα κλοπιμαία.


Η Ασφάλεια Αγίας Παρασκευής που έχει αναλάβει την έρευνα εξετάζει το οπτικό υλικό του καταστήματος, ενώ εντόπισε και βίντεο με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κλέφτες.

Πηγή: www.vradini.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια