Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έβρος: «Jack» ανακάλυψε χασισοφυτεία και μισό κιλό κάνναβης






Κανένα περιθώριο δεν άφησε σε έναν Έλληνα ένοικο σπιτιού σε οικισμό του Έβρου ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος «Jack», που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης για να κάνει την έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Ο τετράποδος αστυνομικός δεν δυσκολεύτηκε να βρει την φυτεία με τα 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 2,3 μέτρων που καλλιεργούσε ο δράστης σε αθέατο σημείο στην αυλή, ενώ χρειάστηκε λίγα λεπτά για να ξετρυπώσει την ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 495 γραμμαρίων και 15 αποξηραμένους κλώνους από χασισόδεντρο που έκρυβε στο σπίτι. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν πρόλαβε να μεγαλώσει το χασισόδεντρο

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων έπεσε ένας Έλληνας μετά την έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του σε περιοχή του Δήμου Πύλης, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους μόλις… πέντε εκατοστών! Ωστόσο, στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίου, αλλά και μία υπέρυθρη λάμπα και ένας ανεμιστήρας που έδειχναν ότι σκόπευε να επεκτείνει την εσωτερική καλλιέργεια.






Πηγή: www.xalkidikipolitiki.com









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια