Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

IPA Lesvos Moria Run 2022 (BINTEO)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στην περιοχή της Μόριας Λέσβου, ο αγώνας δρόμου «Moria Run 2022» με μήνυμα «Τρέξε Μαζί μας», που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA LESVOS), στο πλαίσιο δράσεων για το τρέχον έτος.

Ο αγώνας περιελάμβανε φέτος δύο βασικές κυκλικές διαδρομές, μήκους 14km και 5km, με σημείο αφετηρίας και τερματισμού κάτω από επιβλητικό αρχαίο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο της περιοχής, καθώς και μία παιδική διαδρομή μήκους 1 km, με εκκίνηση τον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου και τερματισμό επίσης το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση του κοινού στη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν γυναίκες και άνδρες ηλικίας έως και 70 ετών, μεταξύ των οποίων και αθλητές, που αγωνίστηκαν στις δύο βασικές διαδρομές, ενώ στη μικρότερη διαδρομή έλαβαν μέρος, με χαρά και ενθουσιασμό, πενήντα περίπου παιδιά διαφόρων ηλικιών. Εντύπωση και θαυμασμό προκάλεσε η περίπτωση 11χρονου αθλητή που μετά από επιθυμία του ίδιου και των γονέων του, αγωνίστηκε στη διαδρομή των 14 km ολοκληρώνοντας με επιτυχία την προσπάθειά του.







Με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «Moria Run 2022»






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια