Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H άμεση ανταπόκριση αστυνομίας και πυροσβεστικής πρόλαβε τα χειρότερα στην Αχαρνών


Την ώρα που χθες το μεσημέρι βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας περιμετρικά της πλατείας Βάθη για τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων σε περιστατικό με πυροβολισμούς προκλήθηκε ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στην οδό Αχαρνών.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνδρα που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και απομάκρυναν όσους βρίσκονταν κοντά.

Αυτό ίσως και να έσωσε ζωές καθώς στη συνέχεια προκλήθηκε φωτιά και δεκάδες εκρήξεις από τις φιάλες υγραερίου που βρίσκονταν εντός. 

Οι αστυνομικοί καλούσαν τον κόσμο να απομακρυνθεί και διέκοψαν την κυκλοφορία στην Αχαρνών. Πολύ γρήγορα έσπευσαν και πυροσβέστες οι οποίοι προσέγγισαν το σημείο της φωτιάς και έκαναν κατάσβεση ενώ οι χρησιμοποίησαν και κλιμακοφόρο όχημα.

Λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν έναν άνδρα στην πολυκατοικία ο οποίος ήταν στον τέταρτο όροφο και δεν μπόρεσε να κατέβει εξαιτίας των καπνών. Τον βοήθησαν ώστε με ασφάλεια να βγει από την πολυκατοικία.

Αστυνομική παρουσία υπήρχε στην πολυκατοικία και τη νύχτα καθώς πολλά διαμερίσματα έμειναν ανοιχτά και έπρεπε να διασφαλιστεί ότι δεν θα γινόταν κλοπή.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια