Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σπύρος Λεπίδας:ΔΙΑΣ Αθηνών κυρίες και κύριοι...


Ανάρτηση του Σπύρου Λεπίδα:

Ένα βίντεο που στους περισσότερους από εμάς θα προξενησει έκπληξη θαυμασμό και ενδιαφέρον αφού είναι σαν ταινία δράσης που βλέπουμε στην τηλεόραση.
Για τους άνδρες της ΔΙΑΣ αποτελεί καθημερινό φαινόμενο και ρουτίνα αφού αντίστοιχα περιστατικά υψηλότερης η χαμηλότερης έντασης συμβαίνουν καθημερινά, σχεδόν σε κάθε βάρδια και τα περισσότερα από αυτά λήγουν με την σύλληψη του δράστη.

Αυτό συμβαίνει αφού αυτός είναι ο ρόλος της ΔΙΑΣ, και των περιπολικων της Άμεσης Δράσης.
Για αυτό έχουν εκπαιδευτεί,αυτό κάνουν, αυτό είναι η ουσιαστική καταστολή της εγκληματικοτητας.

Η πολιτεία,φυσική και πολιτική ηγεσία, παίρνοντας ως παράδειγμα το παρών περιστατικό ως ένα από τα πάμπολλα που συμβαίνουν καθημερινώς,καθώς και τη σύλληψη απο το περιπολικό της ΑΔ , των Αλβανών που κυκλοφορούσαν μέρα μεσημέρι με τα καλασνικοφ στην Αθήνα,να αναγνωρίσουν εν της πράγμασι την συνεισφορά όλων των αστυνομικών της Δίας και των περιπολικων ,στην καταπολέμηση της αμεσης εγκληματικοτητας,αυτής που ακουμπάει τους πολίτες στην τσέπη και στο αίσθημα ασφαλειας.

Αν η ΔΙΑΣ και τα περιπολικά αφεθουν ελεύθερα να "κάνουν τη βρόμικη δουλειά " όπως αυτοί ξέρουν, τότε οι πολίτες θα νιώσουν την ασφάλεια στο πετσί τους και οι κακοποιοι την ανάσα των αστυνομικών στο σβέρκο τους και όχι να αναλώνονται σε στατικές φυλάξεις και επιτήρησεις "σημαντικων" προσώπων και εγκαταστάσεων.

Η υλική αναγνώριση των προσπαθειων των ανδρών της ΔΙΑΣ είναι θέμα που πρέπει να δει η πολιτεία σε ανώτατο επίπεδο,αφού έτσι θα δείχνει ότι αυτοί που προσπαθούν και φαίνεται, αυτοί που εμπράκτως ρισκάρουν την ζωή τους , ανταμείβεται ως οφείλεται από την πολιτεία.
ΔΙΑΣ Αθηνών κυρίες και κύριοι...










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια