Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ στην Κυψέλη: Γυναίκα βρέθηκε γυμνή και αιμόφυρτη - Τι εξετάζει η αστυνομία


Η γυναίκα βρέθηκε στο πεζοδρόμιο των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου. Ήταν γυμνή από τη μέση και επάνω και έφερε μαχαιριές. Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.





Σε πεζοδρόμιο της Κυψέλης εντοπίστηκε αιμόφυρτη και γυμνή από το μέση και πάνω μία γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται .

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:00 της Κυριακής κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και λίγο αργότερα είδαν μια γυναίκα μέσα στα αίματα και γυμνή από τη μέση και πάνω στο πεζοδρόμιο των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου.


Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διαπιστωθεί για το αν πρόκειται για ατύχημα, εγκληματική ενέργεια ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Γεμάτο αίματα το πεζοδρόμιο - Τι ερευνά η Αστυνομία

Κόσμος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην Κυψέλη πλησίασε τη γυναίκα και είδε πως ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα - πιθανότατα από μαχαίρι -, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες το πεζοδρόμιο ήταν γεμάτο αίματα, όμως η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει, έστω και με δυσκολία.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει τρεις με τέσσερις μαχαιριές.

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το θύμα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται και στο διαμέρισμά της.

Πάντως, επειδή το διαμέρισμά της είναι κοντά, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της πτώσης από μπαλκόνι.

Πηγή: www.vradini.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια