Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανάστατο το Παλαιό Φάληρο από τους «λήσταρχους της… αγκαλιάς»- Πώς δρα η σπείρα






Νέο χτύπημα της σπείρας νωρίτερα σήμερα κοντά στην περιοχή του Νεκροταφείου στο Παλαιό Φάληρο- Κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν πως η δράση των επιτηδείων μετρά τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ανησυχία στους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου προκαλούν τα ολοένα και αυξανόμενα χτυπήματα σπείρας επιτήδειων, οι οποίοι προσποιούμενοι τους... παλιούς φίλους ή γνωστούς, "οργώνουν" τις γειτονιές της περιοχής και κλέβουν ανυποψίαστους πολίτες ακόμη και σε ώρες αιχμής.

Συγκεκριμένα, τελευταίο ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά στην περιοχή του Νεκροταφείου ενώ κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν πως η δράση της σπείρας μετρά τουλάχιστον ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες προσποιούμενοι συγγενείς φίλων ή κοινών γνωστών πέφτουν πάνω στα θύματα τους τα οποία και σταματούν περιχαρείς στον δρόμο ή ακόμη και στο κατώφλι του σπιτιού τους για να τα... ασπαστούν και να τα αγκαλιάσουν αρπάζοντας "σε χρόνο ντέτε" κοσμήματα ή προσωπικά αντικείμενα (μικρά τσαντάκια ή περιεχόμενο από τυχόν ανοικτές τσάντες) με τις κινήσεις τους να μην γίνονται καν αντιληπτές.

Μαρτυρία του πρόφατου θύματος στο skai.gr, κάνει λόγο για δύο νεαρές σε ηλικία γυναίκες οι οποίες και την πλησίασαν λίγα μέτρα από την εξώπορτά της και ως υποτιθέμενες κόρες φίλης της, έπεσαν στην αγκαλιά της.

Η γυναίκα αντιλαμβανόμενη το περίεργο του πράγματος της απώθησε και γύρισε γρήγορα εντός της οικίας της για να διαπιστώσει παρόλα αυτά πως οι νεαρές είχαν καταφέρει να της αποσπάσουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, καίτι ασφαλισμένη με μικρό κούμπωμα.

Πηγή: www.skai.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια