Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεοδωρικάκος για Καραμαλάκη: Φεύγοντας του είπα ότι θα είναι σύντομα κοντά μας

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Ελευθέριου Οικονόμου, του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα κ.α.


Υπηρετούμε τους πολίτες με διαφάνεια!

Και, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα η πόλωση απειλεί να θολώσει αυτή την εικόνα, θέλω να είμαι ξεκάθαρος:Η ΕΛΑΣ οφείλει να εφαρμόζει και εφαρμόζει το Σύνταγμα και τους Νόμους. Προστατεύει τον Έλληνα πολίτη, σέβεται τα ατομικά δικαιώματα και διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλοσωρίζουμε και το επαναλαμβάνω και σήμερα, κάθε αρμόδιο έλεγχο σε υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολίες για αυτά τα θέματα.
Οι λίγοι επίορκοι, οι λίγοι που δεν τιμούν τη στολή τους, εντοπίζονται και οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.
Όλοι μαζί κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού.

Αυτές τις αρχές υπηρέτησε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα επί 40 και πλέον χρόνια ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Τον αποχαιρετούμε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, με απολύτως θετική εκτίμηση για το έργο του, με ευγνωμοσύνη για τα όσα προσέφερε στο Σώμα και την κοινωνία μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Έχει κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό των συναδέλφων του και για αυτό τιμήθηκε από την Πολιτεία μας, τιμή την οποία ανταπέδωσε στο ακέραιο με σκληρή δουλειά.

Υποδεχόμαστε στη θέση του γενικού γραμματέα τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Έναν έμπειρο αξιωματικό, που έφτασε και αυτός στο αξίωμα του Αρχηγού της ΕΛΑΣ και τώρα επιστρέφει στον χώρο που γνωρίζει για να προσφέρει από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης. Φεύγοντας του είπα ότι θα είναι είναι σύντομα κοντά μας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει με την ίδια αυταπάρνηση την οποία γνώρισα τον χρόνο που υπηρετήσαμε μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και την επιτυχημένη ολοκλήρωση της ένστολης σταδιοδρομίας του.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε στο καθήκον του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην αποστολή της ΕΛΑΣ, στην υπηρεσία του πολίτη.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια