Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης για επεισόδια ΑΠΘ: «Με ποιο κριτήριο άφησαν τα ΜΑΤ μαζί με τη συναυλία;»


«Οι αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται είναι παράλογες ξεκάθαρα. Με όλα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο ΑΠΘ -με τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι- κάποιοι αποφάσισαν να δώσουν άδεια να πραγματοποιηθεί μια συναυλία και κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να αφήσουν τις διμοιρίες μέσα» ανέφερε στο ThessToday.gr ο κ. Τσαϊρίδης, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι «ήταν δεδομένο ότι η εξέλιξη των πραγμάτων θα ήταν αυτή και δυστυχώς τα επεισόδια που ξεκίνησαν από μέσα από το ΑΠΘ επεκτάθηκαν και στο κέντρο της πόλης».


Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, «η λογική επιτάσσει: ή να γινόταν η συναυλία και να έφευγαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ή να μη γινόταν η συναυλία και να παρέμεναν μέσα στους χώρους του campus, όπως κάνουν εδώ και πόσους μήνες».


Μάλιστα, ο κ. Τσαϊρίδης συμπληρώνει παράλληλα ότι «αυτοί που αποφάσισαν πρέπει να μας πουν εν τέλει ποια ήταν τα κριτήριά τους που έλαβαν αυτή την απόφαση -να αφήσουν τη συναυλία με τις αστυνομικές δυνάμεις μέσα- όπου τα αποτελέσματα, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιώνουν», τόνισε.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:















Πηγή: thesstoday.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια